banner137
banner25

DİSK Kınadı!
Geçtiğimiz hafta Disk-Genel İş Sendikası avukatı Taylan Tanay’ın gözaltına alınmasına tepkiler sürerken bir tepkide Edirne’den geldi.
Disk-Genel iş Sendikasına bağlı işçilerden oluşan bir grup Disk Trakya Bölge Temsilcisi Arif Kuday başkanlığında Saraçlar Caddesi PTT önünde toplandılar.Disk ve Kesk üyeleri tarafından açılan pankart eşliğinde basın bildirisini okuyan Kuday “85 muhalif kimlikli insanın ,hukuk hiçe sayılarak göz altına alınmasını anlamak mümkün değil” diyerek yaşanan olayı kınadıklarını belirttiler.
Kuday basın açıklamasında “gazeteciler,bilim insanları, hukukçular,sanatçılar gibi kimliği,adresi bilinmesine rağmen, gece yarısı operasyonlarla yada takiplerle gözaltına alınmalarının nedeni,kamuoyu nezdinde “suçluymuş” gibi bir izlenim yaratılarak itibarlarını kaybettirme anlayışıdır.Fakat bu konuda AKP büyük bir yanılgı içerisindedir”dedi.
Sendikacıların,muhaliflerin,gençlerin,sosyalistlerin, devrimcilerin her dönem siyasi iktidarın hedefi olduğunu belirten Kuday eleştirilerine devam ederek AK parti hükümeti aleyhine atılan sloganlar eşliğinde daha sonra olaysız bir şekilde basın açıklamasını sonlandırdılar.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30