banner137
banner25

Direkler yerinden etti!
Bir süredir Köylere Hizmet Götürme Birliğinde müdür olarak görev yapan Tülay Ayvaçiçeği Vali Duruer’in talimatı ile görevinden alındı.Vali Duruer görevden alınma sebebini Söğütlük Kent Ormanına dikilen direkler olarak yorumladı.
AB projeleri kapsamında yürütülen çalışmalar dahilinde Bulgaristan ile proje geliştiren ve ve Söğütlük orman parkının iç kısmında bulunan alanın tanzimi ilgili yürütülen projenin müdüre hanımı yerinden ettiği öğrenildi.
Edirne’ye göreve geldiği gün Söğütlük kent ormanını gezen Vali Duruer gördüğü manzara karşısında adeta şaşkına döndü. Ormanlık alan içinde vatandaşlara ayrılan yaya yürüyüş alanının yan tarafına diklen elektrik direklerine takan Vali Duruer direklerin kim tarafından ve hangi mantıkla dikildiğini öğrenmek için Köylere Hizmet götürme birliği üyeleri ve yöneticileri ile toplantı düzenledi.
Toplantıda “bu projeyi kim yaptı?” şeklinde soru soran Vali Duruer’e müdüre Tülay Ayvaçiçeği  “ben yaptım efendim” cevabını verdi.Yaşanan bu gelişmeler sonrasında görevinden alınan Ayvaçiçeği’nin görevden alınma sebebini net bir dille anlatan Vali Duruer “projeyi hazırlayan arkadaşa bu projeyi kim hazırladı? Diye sordum.Kendiside bana ben hazırladım diye cevap verdi. Sen mühendis misin? Mimarmısın?diye sorduğumda ise hayır efendim cevabını verdi.Dünyanın hangi tarafında böyle bir çalışma var çok merak ediyorum.Ağaçtan fazla direk var.Projeyi değiştirmek istiyorum,Bulgaristan ile yapılan anlaşma olduğu için yapamıyorum.Ama bir çözüm yolu bulacağız”dedi.
Çalışmayan insanların çalışmak zorunda olduklarını belirten Vali Duruer “ben hayatta üç şeyi sevmem.Boş duran kullanılmayan binayı sevmem.Boşta duran aracı sevmem boşta duran personeli sevmem.benim prensibim bu.Kendisini yetersiz olduğu için görevden aldım.Çalışmayan insanlar çalışmak mecburiyetindedirler.”diyerek bahse konu müdüre hanımı görevden aldığını kaydetti. 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30