banner78
banner25

CHP alt-üst!

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevinden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa eden Teoman Özdöl’ün yerine yeni il başkanı olarak il yönetim kurulu üyesi Oktay Bozkurt getirildi.

Teoman Özdöl’ün öğlen saatlerinde düzenlediği basın toplantısı sonrasında il başkanı kimin olacağı yönünde sorulan sorulara “akşam belli olacak”şeklinde yanıt vermesinin ardından akşam saatlerinde CHP kulislerine adeta bomba gibi düşen ve Teoman Özdöl taraftarları üzerinde soğuk duş etkisi yaratan ismin açıklanması ile CHP’de bir çok şeyin alşt üst olduğu ve hesapların tutmadığı belirtildi.

Ali Konyalılar’ın aday gösterildiği il yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan seçimde yönetim kurulu üyeleri 13 oy ile Oktay Bozkurt’u yeni başkan olarak seçerken Ali Konyalılar’ın 7 oyda kaldığı belirtildi.

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan ve Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye yakınlığı ile bilinen Oktay Bozkurt’un il başkanı olmasının Teoman Özdöl’ün aleyhine gelişen bir süreç olduğu, Belediye Başkan adayı olmayı düşünen Hamdi Sedefçi’nin ise önünü açtığı kulislerde konuşulan konuların başında geldi.

Yerel seçimlere 8 ay gibi bir süre kala CHP’de il başkanlığı görevini yürütecek olan Oktay Bozkurt’un bu yükün altından nasıl ve ne şekilde kalkacağı merak konusu olurken, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve Milletvekili Recep Gürkan’ın ile kendilerine yakın isimlerin desteğinin tam olduğu ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30