banner137
banner25

Çeyrek final tamalandı
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin son gününde çeyrek final müsabakalarında Recep Kara,Ali Gürbüz,Orhan Okulu ve İsmail Balaban yarı finale yükseldiler.

Kırkpınar başpehlivanı Ali Gürbüz Kırkpınar eski başpehlivanlarından Mehmet Yeşilyeşil’i normal süresi olan 40 dakikada yenemeyince müsabaka 10 dakikalık puanlama süresine gitti.Puanlama süresinde Ali Gürbüz rakibi ve 2009-2010 yılı başpehlivanı Mehmet Yeşilyeşil’i 2-0 yenerek yarı finale adını yazdıran pehlivan oldu.

Öte yandan Başpehlivanlık çeyrek final müsabakalarında İsmail Balaban 2005 yılı başpehlivanı Şaban Yılmaz’ı normal süresinde ve uzatmalarda yenemezken altın puan müsabakasında yenerek adını yarı finale yazdıran bir başka isim oldu.Buna göre Recep Kara,Ali Gürbüz,Orhan Okulu ve İsmail Balaban yarı final kuraları sonrasında eşleşecek. Yarı final müsabakaları saat 16:00 da yapılacak.İsmail Balaban star tv de yayınlanan ikizim yarışıyor programına katılmıştı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30