banner137
banner25

Cevap gecikmedi!
Terminal ihalesi sonrasında arap saçına dönen otogar bilmecesinde Erakman Altunhan çekişmesi dur durak bilmiyor.
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin yazılı açıklaması ile otogar konusunda terminal haricindeki alanlardan yolcu taşıması yapılmamasına ilişkin mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararını haksız bulduklarını açıklayan Erakman Turizm sahibi Ömer Erkaman’ın açıklamasının hemen ardından bir açıklamada Altunhan şirketler grubunun sahibi Mustafa Altunhan’dan geldi.
Erakman’ın açıklamasının gazete sayfalarına düşmeden Altunhan’a aktarılmasının ardından alelacele basın toplantısı düzenleyen Mustafa Altunhan, Ömer Erkaman haklı olduğunu sandığını ancak kanunların her şeyi net bir şekilde açıkladığını gördüklerini belirtti.
Erakman’ın illegal yollarla işletme yaptığını ileri süren Mustafa Altunhan “bu olay buraya yasalarla geldi.Yasaları tanımamaya, kanunları hiçe saymayı hak sanıyor ve bu kuvveti nereden buluyor bunu çok merak ediyorum”dedi.
Ömer Erkaman’ın siyasi kimliğinin yanında ETSO Meclis Başkanlığını sıfatını kullanarak illegal işler yapmaya çalıştığını iddia eden Mustafa Altunhan “kendisi güçlü bir partide yönetimlerde yer alıyor.Meclis başkanlığı yapıyor ve bu gücü kendisine kullanıyor.Bunu nereden alıyor ve bunun arkasında kim duruyor çok merak ediyorum?Bu işin arkasında kim varsa ve makamı ne olursa olsun kanunen hakkımı arayacağım ve hukukçularımla dava açacağım”şeklinde konuştu.
Yolcuların Edirne Havsa arasından taşınacağını ve Havsa’dan alacağı yolcuları otobüse koyarak İstanbul’a götüreceğini öğrendiğini ve burada da açıkça suç işleyerek aslında kendisini ihbar ettiğini söyleyen Altuhnan “bu şekilde yolcu taşıyamaz.Bu adama kim dur diyecek?Taşıma yaparsa araçlarının anında bağlanması lazım.”diyerek “ben bakanlığın ön gördüğü alt ve üst limit olan 25 ve 27 TL arasında ki rakamın en düşük olanından yani 25 TL den yolcu taşıyorum.Pahalı taşımak ve vatandaşı mağdur etmek gibi bir derdim yok”dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30