banner78
banner25

Bunun adı bingoooo!
Uyuşturucu şebekelerine yönelik süren kapsamlı çalışmalarda bugüne kadar yakalanan Cumhuriyet tarihinin en yüklü miktardaki eroini bu sabah saatlerinde Hamzebeyli Sınır kapısında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre değişik illerde eroin yüklemesi yaptığı bilgisi alınan bir tır aracının yurt dışına mal sevkiyatı yapacağı ve çıkış kapısı olarak Hamazebeyli sınır kapısını kullanacağını belirleyen Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube ekipleri Trakya Gümrükleri Başmüdürlüğüne bağlı muhafaza ekipleri ile eş zamanlı operasyon düzenledi.

Bu sabah 01:59’da  Türkiye’den Bosna Hersek’e gitmek üzere gelen, sürücülüğünü D.N. isimli Hırvatistan uyruklu şahsın yaptığı, içerisinde  Bulaşık Makinası ve LCD TV cinsi eşya bulunan Hırvatistan plakalı TIR aracı, Şüphe ve Risk Analizleri sonucunda X-RAY cihazına sevk edildi.Yapılan taramada bulaşık makinelerinden on adedinin içinde yoğunluk tespit eden ekipler fiziki arama yaparak çamaşır makinelerinin içlerini açtılar.

Makinelerin içlerine özel olarak sarılmış 500 gramlık paketler halinde toplam 1400 paket eroin ele geçiren ekipler tır sürücüsü D.N.’yi gözaltına aldı.Toplam ağırlığı 717 kilo 694 gram olan eroinin piyasa değerinin 36.000.000 TL olduğunu ve Cumhuriyet tarihinin 11 Şubat 2007 tarihinde yakalanan 562 kg lik en büyük yakalamasından sonra ikinci en büyük yakalama olduğu belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30