banner137
banner25

Bu sergide sanat var!
Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim veren akademisyenlerin kurduğu atölyelerde çalışmalarını sürdüren öğrenciler tarafından açılan sergide birbirinden ilginç çalışmalar sergilendi.Deveci Han Kültür Merkezi’nde açılan sergide üniversitenin atölye öğrencileri ilginç materyallerden yola çıkarak yaptığı resim ve heykel çalışmalarını sanat severlere sundu.Hafta sonuna kadar açık kalacak sergide 100 kadar resim ve heykel eserinin bulunduğu belirtildi.
Yrd. Doç. Fatma Gülnar McCann Resim Atölyesi Öğrencilerince yapılan çalışmalarda Murat Aşçı, Gülçin Dişbudak, Seda Sarı, Esra Seven, Ahmet Ecer, Hazer Soydaner, Gamze Kaplar, Ece Uğur, Tolga Onarır ve Tahsin Varan’ın eserleri bulunurken, Yrd. Doç. Hülya Bozbıyık, Yrd. Doç. Deniz Keyvanklı ve Öğretim Görevlisi Fırat Uysal Heykel Bölümü Öğrencilerinden ise Erhan Arda, Mine Saltık, Büşra Bayram, Zahide Şendul, Pınar Ulusoy, İpek Erbaş, Neslihan Gülmez, Tamay Uysal, Deniz Yılan, Hicran Gürses ve Nurdan Kodal adlı öğrencilerin eserleri bulunuyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30