banner78
banner25

Bu ağacı gören yok mu?
“Edirne’de ağaç dikmeyi peyzaj sananlar var” diyerek verdiği talimatlarla formu bozulmuş ve tarihi dokulara zarar veren ağaçları bir bir kestiren Edirne Valisi Hasam Duruer her gün önünden geçtiği ve benide kurtarın diyerek S.O.S. verdiği çınar ağacını adeta görmezden geliyor.
Edirne Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda aydınlatma lambaları ile donatılan ve verdiği ışık ve ısı ile adeta geceleri kurumaya yüz tutan çınar ağacı üzerindeki kablolardan kurtarılacağı günü bekliyor.
Üç Şerefeli Cami karşısı Hükümet caddesi üzerinde bulunan ağacın üstüne konulan aydınlatmaların uzun bir süreden buyana yanmadığı ve gereksiz bir şekilde ağaca ağırlık vererek formunu bozduğu açıkça görülmesine rağmen hiçbir yetkili kabloların temizlenmesi için girişimde bulunmuyor.
Vatandaşlar Edirne Valisinin her gün önünden geçtiği bu ağaç içinde bir şey yapmamasına tepkili. “Edirne Valisi Hasam Duruer’in mademki ağaçlar konusunda hassasiyeti var buna neden el atmıyor”diyen vatandaşlar gerekenin en kısa sürede yapılmasını ve elektrik kabloları ile aydınlatma lambalarının temizletilmesini istiyorlar.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30