banner78
banner25

Belediye’de yaprak dökümü başlıyor!
Edirne Belediyesinin üst kadrolarında başlayan değişiklikler alt kadrolara da sıçradı.Başkan Sedefçi’nin verdiği talimat ile hizmet alımı personelin bir çoğunun sözleşmelerinin yenilenmeyeceğini belirterek gerekenin yapılması talimatını verdiği iddia edildi.
Eylül ve Kasım aylarında hizmet alımı personelin ihalesinin yapılacağı ve yenileneceğini bekleyen çok sayıda personeli kara kara düşüncelerin sardığı belirtiliyor.Çok sayıda hizmet alımı personelin harcına,borcuna bakılmaksızın ve mazeret gösterilmeksizin fazla oldukları gerekçesi ile sözleşmelerinin yenilenmeyeceğinin söylendiği ve bu söylentinin belediye çalışanlarını tedirgin ettiği ifade edildi.
Zamanında alınan ve şişirilen personel sayısının delege ve ilçe seçimleri için yapıldığı ancak sonrasında bazı işçilerin gerek çalışma koşullarına uymadığı gerekse siyaseten beklentileri karşılamadığı gerekçesi ile sözleşmelerinim yenilenmeyeceği iddia edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
edirnelimemur 12 yıl önce

çgökhan bey doğru söylüyorsunuz, hizmer alımı bir çok personeli çıkarıyorlar ama sanırım haklı taraflar var. sen işe gireceksin bütün gün yatacaksın, belediye hakkında konuşacaksın, hiç bir yerde böyle bir şey yok, adam gibi çalışana hiçkimse dokunmaz, ama yazdıkların doğru ok kişiyiçıkaracaklar

banner30