banner78
banner25

Belediye’de temizlik!
Edirne Belediyesinde yine bir müdür değişikliği yaşandı.Hemen hemen her gün bazı daire müdürleri veya memurların yerinin değiştiği Edirne Belediyesinde başarılı çalışmaları ile göz dolduran Temizlik İşleri Müdürü Güler Soyaslan görevinden alınarak yerine Zabıta Eski Müdürü Sefa Pirko getirildi.
Bir süreden buyana değiştirileceği yönünde çıkan dedikodularla değişimin ilk sinyallerinin alındığı Belediye temizlik işleri müdürlüğünde değişime sebep olan konunun yapılan temizlik ihalesi ile ilgili olduğu ve Temizlik işleri müdiresinin Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye ihaleyi iptal etmemesi yönünde direttiği ve Başkan Sedefçi’nin internet sitemiz köşe yazarı Şükrü Benli’nin yazısı sonrasında ihaleyi iptal ederek Soyaslan’ı istifayı zorladığı belirtiliyor.
Öte yandan Güler Soyaslan ile ilgili görev değişikliği olacağı yönündenki bir haberin belediyeye yakın olan yerel bir gazetede yer alması ise akıllarda soru işaretleri oluşmasına nede oldu.
Yaptığımız araştırmada ise ortaya atılan bir iddiaya göre Güler Soyaslan’ın verdiği istifa dilekçesinde Başkan Sedefçi’nin kendisine odasında hakaret ettiği ve bu yüzden istifasını sunduğu ve bunları da dilekçesinde belirttiği öğrenildi.
 
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30