banner78
banner25

Bavulundan stüdyo çıktı!
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan İpsala sınır kapısında yapılan operasyonda piyasa değeri 227 bin TL olan fotoğraf makinesi ve bunlarla ilgili parça ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre 16 Nisan günü İpsala sınır kapısından Türkiye’ye giriş yapmak isteyen Yunanistan plakalı otobüste bulunan yolcu O.K. ya ait olan eşyalarda risk analizleri kapsamında inceleme yapan Gümrük ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri 103 adet Fotoğraf makinası, 107 adet Fotoğraf Makinesi Lensi ve 87 adet Fotoğraf makinesi parçası ele geçirdiler.
Yine Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı sınır kapısı olan Hamzabeyli Gümrük sahasından Türkiye’ye giriş yapmak isteyen 2 ayrı TIR aracında şüphe ve risk analizleri sonucunda arama yapan ekipler araştırmanın netleşmesi için bahse konu tır aracını X-Ray taramasına yönlendirdiler. Gümrük ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve istihbarat Bölge Amirliği personeli tarafından yapılan detaylı aramalarda; Toplam Gümrüklenmiş değeri 23.058 TL olan, 1999 adet Torna ucu ve 88 adet Elektronik Sigara Seti ele geçirilmiş olup olayda kullanılan tır araçları adli emanete alınmış olup, tır sürücüleri Romanya vatandaşı C.M.M., Türk vatandaşı M.Ç. haklarında hazırlanan evraklarla adliyeye sevk edilmişlerdir.
 
 
 
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30