banner137
banner25

“Başkanı vuracağım!”
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile görüşemediği gerekçesi ile bugün öğlen saatlerinde Belediye binası önüne gelen 35 yaşındaki Ferdi A.isimli bir genç girdiği bunalım sonucunda kendisine zarar vererek Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi öldüreceğini söyledi.
İşsiz olduğu gerekçesi ile sokaklarda yattığını belirten Ferdi .A ailesi ile belediyeye geldi.Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile görüşmek istediğini belirten Ferdi A. tüm ısrarlarına rağmen Sedefçi ile görüşemedi.
15 yıldan buyana kendisinden iş istediğini belirten genç bugüne kadar hep kandırıldığını ve bir türlü işe alınmadığını belirtti.Cezaevinden yeni çıktığını ve uzun süre cezaevinde kaldığı için kimsenin kendisine iş vermek istemediğini haykıran genç belediye önünde eline aldığı bir cam parçası ile vücudunun değişik yerlerini kesmeye başladı.Polisin gelmesi ile sakinleştirilmek istenen genç daha sonra olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılarak kontrol altına alındı.Ambulansa bindirilirken belediye binasına doğru “başkan seni vuracağım.Ölümün benim elimden olacak.Seni öldüreceğim”diyerek haykırdı.
Ambulansın içinde güçlükle sakinleştirilen genç tedavisi yapılmak üzere Edirne Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30