banner78
banner25

Bankalar yıldırdı!
Banka şubelerinin vatandaşlardan para almak veya satmak için türlü türlü arayışlar içine girmesi beraberinde birçok olumsuzluğu getirdi.
Günlük yaşantımızda kullandığımız cep telefonu,ev telefonu,elektrik,su, doğalgaz,kira,aidat ve benzeri ödemelerin günü geldiğinde yolunu tuttuğumuz bankalar adeta vatandaşlarla dalga geçiyor.
Daha önceleri beklediğimiz kuyrukları eritecek diye kullanıma sunulan ve sıra numarası alınan numaratörler son zamanlarda adaletsizliklere sebep olduğu düşüncesi ile eleştiri konusu oluyor.Ortalama bir vatandaşın bekleme süresinin bir saat olduğu bankalarda bu sürenin zaman zaman iki saat,i dahi aştığı biliniyor.
Bankalarda bekleyişlerini sürdüren ve aynı gün içinde iki hatta üç bankaya gitmesi gereken çok sayıda vatandaş işlerini aynı gün içinde dahi bitiremediğini ve yaşamlarında çok büyük bir bölümün banka kuyruklarında geçtiğini belirtiyor.
Kamu veya özel bankaların çoklu bankolar açtığını ancak içine personel koymadığından yakınan vatandaşlar “on tane gişesi olan banka var,iki kişi ile iş yapıyorlar.Para yatıracağız paramızla rezil oluyoruz.Sıra numaralarında bile adaletsizlik var.Saatlerce bekliyoruz,ama bazı gelenler sıra aldığı gibi işini hallediyor.Sorduğumuzda onun bu bankada hesabı var deniliyor”diyerek çifte standarda karşı olduklarını belirttiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SELAHATTİN KILINÇ 7 yıl önce

Bankalar hep aynı içeriye girdim kimse yok onemsemedim direk sıra aldım benden sonra içeriye gelen altı kişi işlem yaptırdı ve gitti PTT bu konuda iyi kim önce gelip sıra alırsa onun işlemi yapılıyor en azından bankalar 3 veya 5 kişide bir nor al müşteri alsın ki kavga Çıkmasın

banner30