banner137
banner25

Balkan-Der'i ziyaret ettiler
Makedonya Milletvekili Gazmend Aliji, Rumeli Balkan Federasyonu Başkan Yardımcısı Şani Serbest ile Makedonya’da faaliyet gösteren Genç Kalemler Derneği yöneticileri Balkan-Der’i ziyaret etti.

Makedonya Milletvekili Gazmend Aliji, Rumeli Balkan Federasyonu Başkan Yardımcısı Şani Serbest ile Makedonya’da faaliyet gösteren Genç Kalemler Derneği yöneticileri Balkan-Der’i  ziyaret etti.

Makedonya Millet Vekili Gazmend Aliji, Rumeli Balkan Federasyonu Başkan Yardımcısı Şani Serbest ile Makedonya’da faaliyet gösteren Genç Kalemler Derneği yöneticileri, Balkanlar Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Akademik İşbirliği Derneği (Balkan-Der)  Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Başkanı Yakar tarafından karşılandı.

Başkan Yardımcısı Nuri Eken, dernek üyesi Fethi Niş’in de hazır bulunduğu ziyarette Kenan Yakar, yapılan ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını ifade etti.

Yakar, önemli konuklarına dernek ve Serhat Şehri Edirne hakkında geniş bilgi verdi.

Milletvekili Aliji de Edirne’de bulunmaktan büyük memnunluk duyduklarını belirterek  Balkan-Der’i Makedonya’ya davet etti.

Aliji, “Makedonya’da sizleri ağırlamaktan onur duyarız. Makedonya ile yapacağınız her türlü kültürel ve sosyal etkinliklerinize destek sağlayacağım” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30