banner78
banner25

Bakan Bayraktar’a insanlık dersi!
Edirne’ye gerçekleştireceği ziyaretler için hafta sonunu seçen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Edirne’de zor anlar yaşadı.
İlk olarak Edirne’ye gelen ve Edirne Valisi Hasan Duruer’i makamında ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar buradaki temaslarının ardından Ak parti İl Başkanlığı ve sonrasında ise Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanlığı ziyareti çıkışında yanına yaklaşan bir kız çocuğunun sorununu dinleyen Bakan Bayraktar kanser hastası olduğu öğrenilen ve ilaçlarını yurt dışından gelişi sırasında sıkıntı yaşadığını beliren kız çocuğunun sorunun çözmektense eline tutuşturmaya çalıştığı bir miktar para ile sorunu çözmeye çalıştı.
Kız çocuğunun “ben para istemiyorum”demesi üzerine parayı cebine sıkıştıran bakan Bayraktar kız çocuğuna birde uyarıda bulunarak “dikkat et parayı düşürme”dedi ve öğlen namazını kılmak üzere yaya olarak Selimiye camine gitti.
Yaşanan durumdan bir hayli etkilendiği görülen ve üzülen kız çocuğu daha sonra Selimiye cami bahçesine gelerek burada beklemeye başladı.Bekleme sebebini öğrenmek isteyen gazetecilere “ben kendisinden para istemedim.İlaçlarımın gelişi konusunda yardım istedim.Bana verdiği parayı iade edeceğim”diyerek beklemeye başladı.
Kızın beklediğini gören korumalar ve görevli polis memurları ikna etmek için uğraş verdiyse de bunda başarılı olamadılar.
Bakan Erdoğan Bayraktar’ın camiden çıktığını gören kız çocuğu kendisine yapılan tüm engellemelere rağmen ulaşmayı başardı ve yaşadı sıkıntıyı anlatarak “sadece yanlış anlaşıldım.Ben dilenci değilim.İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım.Çaresizliği hayatınızda hiç tatmamışsınız.Hiç bir şey istemiyorum”diyerek kendisine verilen parayı Bakan Bayraktar’a iade etti.
Bakan Bayraktar ise yaşadığı zor durum karşısında Edirne Valisi Hasan Duruer’e talimat vererek “Vali bey.Kızın adını alın”dedi.Ancak olay yerinden uzaklaşan kız daha sonra ortadan kayboldu.
Konu hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar “bana sorununu anlattı.Bizde kendisine yardımcı olduk ama alındı kızcağız.Biz yine yardımcı oluruz kendisine”şeklinde konuştu.
Kız çocuğunun Trakya Üniversitesinde öğrenci olduğu ve kanser hastası olduğu gerekçesi ile yurt dışından gelen bazı ilaçlarının gelmesi konusunda prosedür konusunda sıkıntılar yaşadığı ve bu yüzden Bakandan yardım istediği öğrenildi.
 
banner148
Anahtar Kelimeler:
Erdaoğan Bayraktar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30