banner78
banner25

Bahçeli Edirne Belediyesini örnek verdi!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İmralı’da tutuklu bulunan terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın odasına konulacak olan tv için Edirne belediyesi benzetmesi yaptı.
 
MHP Genel Başkanının Kızılcahamam kampı sırasında partililerine yaptığı konuşmada Pariste öldürülen üç PKK’lının konusu başta olmak üzere,İmralı’da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan ile ilgili yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.
MHP lideri, Paris'te üç PKK'lının öldürülmesiyle ilgili 'Su testisi su yolunda kırılır' derken Öcalan'ın hücresine televizyon konulmasıyla ilgili olarak "Edirne Belediyesi gibi olmasın..."cevabını verdi.
Bilindiği gibi 9 Ocak 2010 tarihinde Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin odasındaki Plazma tv nin içerisinden dinleme ve izlemeye dayalı düzenek çıkmış ve bu konuda dönemin Emniyet Müdürü yaşanan süreç ile ilgileri olmadığını belirtmişti.
Devlet Bahçeli’nin bu benzetmesi Öcalan’ın odasına konulacak tv içinde aynı düzeneğin yapılacağı düşüncesinin hakim olmasına neden olurken, geçmişte bunun izlerinin Edirne Belediyesinde yaşandığı örneğini ise vermesi dikkat çekti.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30