banner137
banner25

Alkollüymüş!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılmak üzere tören alanına giden öğrencileri taşıyan ve kaza yapan aracın sürücüsünün alkollü ortaya çıktı.
Çocuk bayramı kutlamalarına katılmak üzere 23 Nisan günü Trakya Birlik ilköğretim okulundan aldığı öğrencileri tören alanına götürmek üzere hareket eden 22 S 0087 plakalı aracın sürücüsü M.B. nin kaza sonrasında alınan alkol raporunda 0.38 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.
Zübeyde Hanım ve Güngör Mazlum Caddesi'nin kesiştiği noktada meydana gelen kazada hatırlanacağı üzere servis minibüsü içinde bulunan eğitmenler dahil 15 kişiyi tören alanına götürdüğü sırada önüne çıkan ve 8 de 8 kusuru bulunan bir başka araca çarparak kaza meydana gelmiş ve kazada servis aracı içinde bulunan 8 öğrenci hafif şekilde yaralanmışlar ve tedavileri ayakta yapılmıştı.
Olay sonrasında alkol kontrolü yapılan servis aracının sürücüsü geceden kalan alkolün etkisi ile direksiyon başına geçmiş ve alkol oranı düşük olmasına rağmen yönetmelik gereği servis aracı ve benzeri taşıtların kullanımına yönelik kuralı ihlal ederek hatalı duruma düştü.
Sürücü M.B.nin ehliyetine ise 6 ay süre ile el konulmuşsa da velilerin aynı araç sürücüsünün okulda servis çekmeye devam ettiğini ve ehliyetsiz olarak trafikte seyrettiğini iddia ettiler
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30