banner137
banner25

Ak Parti uyuyor mu?
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yapılan yatırımlar ile övünen Ak Parti’ adeta kendi ayağına sıkıyor.

Hükümet tarafından yaptırılan ve Karayolları 1 Bölge Müdürlüğü kontrolörlüğünde yapımı devam eden ve E-5 olarak bilinen kent içindeki karayolu tam bir skandala sahne oluyor.Özel bir şirket tarafından alınan ihale ile atılan asfaltın kent içindeki güzergahı olan terminal önünden başlayarak Kapıkule yolu istikameti Öztaş Tesisleri önüne kadar geliş ve gidiş olmak üzere toplam 30 km lik bölümünü asfaltlayan firma adeta Belediye’ye çanak tutuyor.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin talimatı ile sırf atılan asfaltı Edirne Belediyesi yapıyormuş izlenimi yaratmak için konulan ve üzerinde “Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.Edirne Belediyesi”ibareli tabelaları koyan belediye, basının konuyu eleştirmesi sonrasında tabelaları Ak partlilerin devreye girmesi ile kaldırmı konu üzerine ise Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi açıklama yaparak “ben Başbakandan rica ettim asfalt yapılıyor”açıklamasını yapmıştı.

İşin böyle olmadığının yanıtı ise Ak partili kurmaylardan kısa sürede gelse de, yöneticilerin kış uykusundan uyanamadığı ve seçimlerin arifesinde CHP’li Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye her halükarda açık düştüğü yaşanan bu somut olaylada görülmüş oldu.

Edirne Belediyesinin kendi sorumluluğunda bulunan ve kent içindeki ara cadde ve sokakları asfaltlayan firmanın E-5 karayolunuda asfaltlayan firma olmasından dolayı, hizmeti Edirne Belediyesi yapıyormuş gibi bir izleniminin yaratılmak istenmesi akıllarda soru işaretleri oluşmasına nede oldu.

Asfalt yapım işinde çalışan araçların üzerlerinde büyük bir şekilde yer alan “Edirne Belediye Başkanlığı” logoları vatandaşların işi Edirne Belediyesi yapıyor şeklinde algılamasına neden oluyor.

Yaşan gelişmeleri şaşkınlıkla izleyen bazı Ak Partililer ve vatandaşlar “iş Ak partinin kullanabileceği en güzel seçim malzemesi olasada bunu beceremeyerek kozları CHp’li belediyeye kaptırıyorlar.Bunun önlemi bir an önce alınmalı ve bu konuda halk bilgilendirilmelidir.”denildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asfaltçı. 11 yıl önce

Hamdinin uyanikkigi ak partinin uyumasi ile alakali bir durum bu uyan akp uyan

Avatar
asfaltçı @asfaltçı. 11 yıl önce

yorumunuz hakaret ve küfür içerikli olduğu için uygun bulunmamıştır

banner30