banner78
banner25

Aday adaylığı için istifa etti'
CHP Edirne İL Başkanı Teoman Özdöl yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday adaylığı için görevinden ayrıldığını belirtti.

Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan İl Başkanı Özdöl CHP’nin iktidara yürüyen bir parti olduğunu ifade ederek, “partimiz bir hazırlık süreci içinde.İlk olarak yerel seçimler arkasından milletvekilliği seçimleri ve son olarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak.Yerel yönetimlerde seçimler için 7-8 aylık bir süreç için CHP düğmeye bastı”dedi.

Yönetim kurullarına seçimlerde aday olacaklar için bir süre tanındığını belirten Özdöl “seçimde aday olacaklara bir süre tanındı.Bu süre 31 Temmuz 2013 e kadar dolacak.Adaylara parti içi eğitim verilecek ve CHP seçimlere tek ses ve tek yürek olarak girecek”dedi.

Edirne’de siyasi anlamda çok iyi bir parti olduklarını belirten il başkanı Özdöl  parti içindeki arkadaşlarının kendisini taktir ettiğini belirterek istifasını bugün gelen istek üzerine sunduğunu ve bundan sonra partide belediye başkan aday adayı olarak çalışacağını belirtti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdöl neden aday olduğunu “ben Edirneliyim. Edirne’ye hizmet önemli bir şey.Edirne’ye sosyal demokrat hareketin ve partilerin hizmeti çok önemli bir şey.Bu tam olarak yerine getirilmediği düşüncesindeyiz biz.Halkın yararına olumlu gelişmeleri projeleri zaten sefahat içerisinde sunmaya başlayacağız.Bu anlamda aday oldum”dedi.

20 yıldır belediye başkanlığını bir CHP li belediye başkanının yürüttüğünü ve değişimin olmasından yana mısınız sorusuna ise Özdöl “15-20 sene insanları aynı yüzle görmek istemiyorlar.Değişim istiyorlar ama bizim Türkiye’de değişim çok zor bir şey”diyerek Belediye çalışmalarının Sosyal Demokrat bir belediye anlayışından uzak olduğunu aktardı.

Özdöl, bir gazetecinin, "Hamdi Sedefçi'yi yeterli görmediğiniz için mi aday adayı oldunuz?" sorusu üzerine, "Hamdi Bey partilimiz ve belediye başkanımızdır. Onun hakkında konuşmak istemem. Aday adayı olduğunda ve tartışma ortamı olduğunda bunları konuşuruz. Çünkü kendisi mart ayına kadar benim belediye başkanımdır" dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30