banner78
banner25

90 otobüsle geliyorlar!

Her yıl Geleneksel olarak İstanbul Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Edirne gezisine yarın 5 bin kadın katılıyor.

İstanbul’dan hareket edecek otobüslerle Edirne’ye saat 12:30 da varmaları beklenen grup ilk olarak Selimiye camii gezisi ile başlayacak.Büyükçekmece Belediye başkanı Dr.Hasan Akgün tarafından yürütülen Edirne gezisi programı her yıl başarılı olduğu ve Edirneli esnafa ciddi boyutta bir katma değer yarattığı biliniyor. 30 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Hasan Akgün bu yıl 30 ncu geziyi düzenliyor

Kent içine gelecek olan otobüslerin şehiriçi trafiğinde sıkıntı yaratmaması için ise Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube müdürlüğü ekipleri yönlendirmeler yaparak otobüsleri belirlenen noktalarda depolayacaklar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30