banner78
banner25

8 öğrenci yaralandı!
Edirne'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılmak üzere tören alanına giden öğrencileri taşıyan servis aracı kaza yaptı, 8 ilkokul öğrencisi yaralandı.
Bayrama günler öncesinde hazırlanan öğrenciler Atatürk Anıtı ve Selimiye Camii meydanındaki etkinliklere katılmak üzere okullarından hareket etti. Bu kapsamda saat 10.00 başlayacak etkinliklere katılmak üzere Trakya Birlik İlkokulu'ndan 15 öğrenci rehber öğretmenleriyle birlikte Murat Bekler'in kullandığı 22 S 0087 plakalı servis aracına bindi.
Zübeyde Hanım ve Güngör Mazlum Caddesi'nin kesiştiği noktaya gelen servis aracının önüne aniden Yaşar Konca'nın kullandığı 16 ZN 105 plakalı kamyonet çıktı.
Kaza sırasında servis aracında bulunan 15 öğrenciden 8 hafif şekilde yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine çok sayıda ambulans kaza mahalline sevk edildi.
Tören elbiseleriyle büyük korku yaşayan öğrenciler sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulansa alındı.
Aralarında Yunanistan'dan gelen bir misafir öğrencinin de bulunduğu yaralı çocuklar ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi ve Selimiye Ünitesi'ne kaldırıldı.
Bu arada kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Aniden yola giren kamyonete servis aracının çarpması sonucu yaşanan telaş güvenlik kamerasına yansıdı.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30