banner137
banner25

44 kişi tutuklandı!
Edirne’de son günlerde artan hırsızlık ve asayiş olaylarına dur demek için Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatarak çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Yaklaşık 2 hafta boyunca yapılan titiz çalışmalar sonucunda çeşitli suçlara karıştıkları tespit edilen 114 kişiyi haklarında hazırladığı evraklarla hakim karşısına çıkarmayı başaran Asayiş Şube İnfaz Büro amirliği 44 kişinin tutuklanmasını sağladı.

Başarılı çalışmalara imza atan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığından aldığı izinlerle 2 hafta boyunca çeşitli adreslere yaptığı baskınlarda hırsızlık, gasp, cinayet gibi suçlara karıştığı belirlenen 114 kişiyi gözaltına aldı.

Edirne’de adeta asayiş temizliği adı altında yapılan operasyonla gözaltına alınan 114 kişiden 44 kişinin tutuklanarak cezaevine konması hem Edirne halkına, hemde gecesini gündüzüne katarak çalışan asayiş ekiplerine geçicide olsa bir nefes aldırdı.  

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30