banner78
banner25

3 yılı başarı ile dolu!
Edirne İl Jandarma Komutanlığı görevine 3 yıl önce getirilen ve görev süresi boyunca çok sayıda başarıya imza atan İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Selman Kömürcü Edirne’deki görevinden ayrıldı.

Görev süresi boyunca Edirne il merkezi başta olmak üzere ilçe ve köylerinde asayiş ve huzurun sağlanması için canla başla çalışan ve Jandarma ile Halk arasında kurduğu köprü ile gönülleri fetheden Albay Kömürcü, tayin döneminin gelmesi ile Edirne’de ki başarılı görevinden ayrılarak yeni görev yeri olan Şanlıurfa Jandarma Komutanlığına atandı.

Özelikle Edirne’deki görev süresince göçmen kaçakçılığı olayları başta olmak üzere,suç ve suç örgütleri ile mücadelede başarılı çalışmalar yürüten Albay Kömürcü uyuşturucu ile mücadele konusunda da sorumluluk sahasında adeta uyuşturucu baronlarına ve satıcılarına göz açtırmadı.

Trafik ve asayiş yönünden yapılan düzenlemelerle de takdir toplayan Kömürcü; özellikle halkın sorunlarını yerinde dinleyerek çözümleri konusunda gereken hassasiyeti en üst düzeyde göstererek halkın Jandarma’ya olan bakış açısını değiştirdi.

Veda ziyaretlerinde bulunan Albay Kömürcü; Edirne ilinde görev yaptığı süre içinde iyi dostluklar kurduğunu belirterek Edirne’de görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30