banner137
banner25

106 kg lik zula!
Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Edirne Tem otoyolun üzerinde durdurduğu bir tır aracında yaptığı kontrolde 106 kg eroin ele geçirdi.
Mersin’den yola çıkan ve yurt dışına çıkış yapmak üzere Edirne iline gelen M.G.nin sevk ve idaresindeki tır aracını takibe alan ekipler Tem otoyolu üzerinde tır aracını durdurdular.Tır aracında narkotik detektör köpeği yardımı ile arama yapan ekipler, köpeğin dorsesinin alt
kısmına tepki vermesi üzerine arama yaptılar. İlk olarak dorsenin kapak kısmını söken ekipler kalın halatlarla karşılaştılar.Halatları çektikçe paketler halinde eroinin dışarı geldiğini gören ekipler 152 paket halinde daralı ağırlığı (106.683) gram gelen Eroin maddesi ele geçirdiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30