banner78
banner12
Birkaç aydır eller nasılda ovuşturuluyordu! ETSO koltuğu öylesine kallavi bir koltuktu ki birileri için; baba oğul kolları sıvadılar oturdukları yerden “bu iş tamam” diyerek gruptan çıkmanın sevinci ile Yönetim Kurulu Başkanlığını da kesin alacaklarmış gibi davrandılar.
Yani hayvan terli olduğu için tabi bunu size yedirmezler. “Aslında bu seçim CHP nin kaybettiği bir seçimdir”Demek lazım ama neyse….Çünkü Hakan Sedefçi seçimi kaybettiği zaman odadan çıkan CHP lilerin yüzlerini görmenizi isterdim…
Neyse demek ki baya büyük hesaplar varmış ki suratlar bu denli düşmüş…
Bizlere gelen bilgilere göre özelikle inşaat işi ile uğraşan ve odada kaydı olanlar adeta bir baskı ile karşı karşıya kalmış, bugüne kadar Edirne’de gelişi güzel yükselen ve her yükselişinin altından pis kokular gelen bu inşaat ve bunların müteahhitleri korkudan yada çıkarlarından olsa gerek Hakan Sedefçi’yi açıkça desteklemişlerdi.Desteklemesinler de bak neler oluyor? Bir daha inşaat yüzü göremezler, kafalarına göre çıkma yada kat yüksekliği alamazlar.
Hadi bununda neyse diyelim ve geçelim…
Az daha başkan olacaktı bizim genç kardeşimiz.Bugüne kadar başarı grafiği bir türlü yükselemeyen şirketleri (ki bunlara şirket demek biraz zor) organizasyon,falan filan,Onlarında kimin olduğu malum ama buna da neyse….
Hani şu bir önceki yazımda çıkıp ta her şeyi anlatmıştım ya işte o yazım sonrasında sağ duyulu davranan Edirneli iş adamları yani yanında en az 10 kişi çalıştıran bu insanlar Edirne’nin geleceği için adam gibi bir adamı seçerek beklide bir ilke imza attılar.
Yahu adama sorarlar senin etin ne budun ne diye! Kaç kişiye istihdam sağladın? Maazallah yanılıp ta ETSO’ya baş olsaydın her gün babana mı soracaktın “baba ben bugün ne yapayım diye?
Aslında hata bende! Çocuğun hangi şirketi var diyorum? Yahu koskoca Sedefçi Holding’i nasıl unuttum.Hani babasının şu saat 12 de işe geldiği ve saat 14 te ayrıldığı….Oğluda bütün gün orada odasında nasılsa.Edirne’nin sporu da, yolu da, kanalizasyonu da oradan yönetilip yapılmıyor mu?İşte sana iş adamı Hakan Sedefçi ve şirketi.
Velhasıl Edirne kazandı.Sedefçi kaybetti.Kapalı kapılar arkasından çevirdiği filmlerde ekibi canla başla çalıştı.yandaş medyasında gecesini gündüzüne kattı ama olmadı.Bu da demek oluyor ki….CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gör bunu. Her şeye her yere burnunu sokan başkanın buna da burnunu soktu ama, sonuç hüsran….Borsada hisseleri tavan yapan Sedefçi holding bana sorarsanız burada çuvalladı.Eeee ne diyelim Ticaret böyle bir şey batarsında çıkarsında…Borsaya benzemez….
Ha unutmadan Kulağıma çalınan bir bilgiye ve elime verilen bir belgeye göre oğluna destek için milleti arayıp baskı kuracağına, önce ETSO'ya olan ve 5176 ncı sıra 6 ncı grupta bulunan şirketinin 2 bin 833 TL lik borcunu ödesen nasıl olurdu aaa sayın başkan....Birde ETSO'ya oğlunu sokmaya çalışıyorsun.Ne o borcunu mu sildireceksin....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.