banner137
banner12
“Gökhan biz okumaya bıktık,sen yazmaya bıkmadın” diyen çok sayıda okuyucum sürekli olarak bu sözlerle beni eleştiriyorlar.Edirne’de birkaç kişi olduğumuzu, bizlerden başka yazan, eleştiren olmamasının dikkat çekici olduğunu belirtiyorlar.

Evet bizden başka eleştiren ve yazan yok.Diğerlerini bilmem ama ben kendime bakarım.Hamdi Sedefçi benimle uğraştığı kadar eğer belediyenin sorunları ile uğraşsaydı inanın sorunsuz bir kentte yaşıyor olurduk.

Ben yazmakla bıkmam bıkmayacağımda.Bağlı olduğum tv kuruluşlarına gidip beni şikayet eden, iş verenime “ya ben sizi desteklerim ama Gökhan olursa bu iş olmaz.İşten çıkartın”diyen bir zihniyeti ben nasıl yazmam.Hadi bunu yarın öbür gün başardın.Peki beni burada nasıl susturacaksın? Geçmişte yaptığın gibi bana usulsüz tekliflerde mi bulunacaksın? Kes faturayı al paranı mantığı yani!

Sayın başkan biz işimi sizde işinizi yapın lütfen.Eleştirilerede açık olun.Adı üzerinde eleştiri…

Bakın yerel seçimlerin yaklaşması ile 4 yıldır uyuduğunuz uykudan nasıl bir anda uyandınız.4 yıldan bu yana Edirnespor GK ve oğlunuzun durumu ile ilgili sarf ettiğiniz eforu Edirne’de yaşayan garibana, aç ve açıkta olana, kentteki sorunlara ayırsaydınız, bugün bu yazılar hakkınızda yazılmıyor olabilirdi.

20 yılı aşkın bir süredir Edirneliler yaptığınız hizmetleri tartışıyor.Çıraklık,kalfalık,ustalık ve Uzmanlık diyerek halkın karşısına hep aynı masallarla çıktınız.Çıraklıkta iyi şeyler yapmış olabilirsiniz ama; kalfalık ve ustalık dönemleriniz tam bir rezalet.Birde bu milletin karşısına çıkıp “uzmanlık dönemi” için aday adayı olduğunuzu söylüyorsunuz.Yazıklar olsu be!

Bugün Edirne’nin prestij sayılabilecek ve parmakla gösterebileceğiniz belediyecilik anlamında hiçbir yatırımı yada yaptığı icraatı yok.Sayenizde millet yandaş,rantçı,çıkarcı,menfaatçi rüşvet,irtikap, çıkar amaçlı,görevi kötüye kullanma gibi bir çok kelimeyi öğrendi ve tanıdı.

Aslında bu yazıyı seçimlere yakın bir zamanda yazmak farzdı ama; o zamana kadar çok bombalar patlatacağım için başta CHP Genel Merkezi sonrada size oy vereceğini sandığınız bu millet bunları okusun da düşünsün kimi aday göstereceğini ve kime oy vereceğini.

Namusum dedin! Nerede Belediye sarayı ve onun arkasında ki kirli işler?Ne oldu koca saray.Namus yerle bir oldu,ayaklar altında geziyor,yerinde yeller esiyor.Bumu sizin namus anlayışınız.Yeni Belediye sarayı ile ilgili 5 milyon TL ne oldu? Nerede paralar?Nerede saray?

Devletin yaptırdığı yağmur suyu toplama kanalları bugün sizin beceriksizliğiniz yüzünden bok toplama kanalı oldu.Edirne’nin kanalizasyonunu yağmur suyu atık toplama kanlarına neden verdiniz?Çağdaş yaşam alanı olarak bilinen yeni yerleşim bölgesindeki insanları pis kokular içinde yaşatıyorsunuz.Bumu sizin belediyecilik anlayışınız?

Millet işsizlikten kırılırken,partilileriniz belediyenin kapısını “iş iş” diye aşındırırken, sülalenizin daha doğrusu dünürünüzün yakınlarının tamamını (gelin,damat,abla,kardeş) nasıl belediyeye soktunuz?

“Edirne’de spora destek” diyerek çıktığınız yolda aslında spor kulüplerine verdiğiniz zararları tarih sayfalarında görmek hala mümkün.Koca Edirnespor’u dağıtan,batıran çek karneleri kitapların arasında çıkan ve hatta bunun için yargılanan kimdi?Kulübü bu hala getiren kimdi?

O kulübe yeniden hayat vereceğinize, oğlunuzla kafa kafaya vererek Ayşekadın GK’yı alarak bir yerlere taşıma gayretinde olan ancak işin içinde çıkar ve ranta dayalı hareketler olduğu için bu kulübü de mahfeden, sonra yeni bir isimle halkın karşısına çıkan kimdi?

Neymiş Edirnespor GK! Milleti kaz gibi yolmanın bir başka yolu…Yolunanlar ve yolanların şu anda Valilik makamınca sözde yürütülen bir soruşturma da ifadeleri var.Yolunanların bazıları “biz bu kulübe bağışı seve seve yaptık yine istesinler yine veririz” demeleri de beni ayrıca hayrete düşürdü.Bu sözü diyerek dilekçe verenlerde hep beş değil 15 katlı inşaatlar yapan müteahhitler olması düşündürücü.Hele yine yanlış görmediysem Edirne’yi eskiden temizleyen basına şen şakrak ilanlar veren Şafak Temizliğin 700 bin TL bağış yapması neyin nesi.Yuh yani.Ohaaaa…..

Daha bitmedi!Yeşil yatırım adı altında bir gayri menkul firması oğlunuzun kulübüne 500 bin TL lik maddi yardım sağlıyor.Taraftar kart projesi hayata geçiyor.Bir banka buna aracılık ediyor.Hem banka hem hem firma beni düşündürüyor.Ne tesadüf ki bu yatırımcılar Edirne’de büyük bir arsaya yatırım da yapıyorlar.Hay anasını ne tesadüf!....

Bu aralar adınızda da bir değişiklik olmaması dikkat çekiyor.Hamdi yerine Hamdiye yazacağı günü merakla bekliyorum. Hani şu malum kule işi vardı.Üzerinden çok aylar geçti ama hala kule yok! Haziranlar, Ağustoslar geçti, kule hala yok.Sedefkule akıllarda Hamdiye kule olarak kaldı.Ama güzel olan şu. Hamdi YE!...

Seçimlere yaklaşırken her yer asfalt,her yer parka taş,her yer yeşillik, her yer gezi, pardon bu yanlış oldu… bunları 4 yıldır niye yapmıyorsunuz? Bunlarda ranta dayalı işler olduğu için alan razı veren razı.İşler ise ortada.Sırf göz boyama.Adama sorarlar başkan.Bugüne kadar niye yapmadın diye.Ama bizim milleti sizde çözdünüz.Göz boyandı mı, gönül zaten götürüyor…Ak Partide iş yok ki bunları vursun,sorsun sorgulasın.Ak Partinin yönetimi zaten sizin dizinizin başında.Ne derseniz o!Sonra burada seçim alacağız! Çok affedersiniz ama neyse.Neyi alacağını ben söylemeyeyim.( Ak partiye)

Millet bıktı artık çiçekten,böcekten.Millet gerçek hizmet bekliyor.CHP’li başka belediyer aldı başını gidiyor, biz hala önümüze konanlarla avunuyoruz.

Yeşil alan talanında üzerinize yok.Ranta dayalı işler zaten hukuk alanında sabitlenmiş.Bugün milletin kullanımına  sunulan tek bir yeşil alan yok.Şöyle ayaklarını uzatıp dinlenebileceği, nefes alıp yorgunluk atacağı.Daha tam nefes alırken “buyurun efendim ne alırdınız?”Her yer paralı,her yer gezi.(Yahu yine yanlış oldu….)Aklım geziye gidiyorda…

Toplu ulaşım konusu tam bir hikaye.Resmen şov yapıyorsun.Neymiş Eylül ayına kadar süre.Bu kaçıncı süre. “Süre isterken arada başka bir şey istemeyesin ETUS’tan…”

Burada da ranta dayalı işler,çıkar gruplarının şahsi hesapları.Halkı düşündüğünüz falan yok.Kendinizden başka kimseyi pardon, yandaşlarınızdan başka kimseyi düşünmüyorsunuz.

Aslında yazacak çok şey varda.Azar azar yazarız.Şunuda yazayım da aklımda kalmasın.

Eşiniz Sevgi hanımın altına verdiğiniz makam aracı neyin nesi oluyor! Siz ayrılmadınız mı?

Acaba İstanbul’daki yengenin altında da makam aracı var mı. Ben kendilerinin yerinde olsam eğer yoksa hemen isterdim. Çünkü en doğal hakkı.Yengeye makam aracı…

Sizin iki üç tane firma üzerinden kullandığınız sözde temizlik denetim araçları var.VİP cinsinden.Bu arada BMW ile olan sözleşmenin biteli baya oldu diye biliyorum. İki adette minibüs var.Onlar ne işe yarıyor, ne taşıyor bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var. Meriç nehri kenarına çok şey taşıyorlar…Kara kara camlı.Langır langır geziyorlar.Mazot galiba Meriç nehrinin DURU suyundan…

Yahu dur aklımda kalmasın.Şu Margi konusu!...

Ama neyse çok uzun oldu,Sana bunlar yeter.Bunları hazmedebilirseniz haberim olsun.Bir sonraki konu, Nihan hanım ve Margi olacak….

Sen şimdilik ekmekle oynayacağına bunlarla idare et. Bunlarda yetmezse başka şey vereyim onla oyna.Mesela Belediye çöplüğü ile….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yanlız değilsin 11 yıl önce

bu başkan olacak rezilin ipliğini pazara çıkarmaya devam et biz arkandayız edirnede benim gibi düşünen bir sürü insan var emin ol yoksa güzelim şehrimizi akp ye kaptıracağız bu sepetçi yüzünden herkes gözünü açsın artık