banner78
banner12
Ak Partinin son zamanlarda il bazında yani yerel politikada yaptığı söylemler dikkatimi çekiyor.Özellikle İl Başkanı Müjdat Kahve’nin yaptığı konuşmalar,açıklamalar Edirne konseptine uygun ve yerinde açıklamalar.Her ne kadar geç kalınmışsa da Ak Partinin bildik görüşünün aksine Edirne akslı açıklamalar yapması Edirne’de bir anda geniş yankı ve yer buluyor.Zaten Ak partinin Edirne’de aksi yönde bir hareket içinde bulunması belediyeyi alma umudunda olanların umudunun suya düştüğünün resmidir.Buda böyle biline…
Gelelim kafama takılan bir konuya!Kıssadan hisse anlatacağım ve anlayan anlasın diye pası İl Başkanı Müjdat Kahve’nin önüne atacağım.
Sayın Başbakan “Ayran yerel içkimizdir”dedi.Amenna.Kimsenin lafı yok.Dediğim gibi sadece laf..Ancak Sağlık Bakanımız Edirne Milletvekilimiz Dr.Mehmet Müezzinoğlu’nun Antalya’da yaptığı alkol konulu bir seminerdeki konuşmasında Edirne’yi örnek vererek “sokakta hayat var” adlı bir alkol mekanının olmasını söylemesi ve belediyenin bunu desteklemesinin yanlış olduğunu belirtmesi yerinde ve doğru bir söylemdir.
Fakat, eleştirirken bu işin altına kimlerin imza attığına bakmak lazım. Sokakta hayat var işi daha başlangıç aşamasındayken konu Meclis gündemine gelmiş ve sokağın isminden tutun tertibine kadar hem Meclis hemde Encümende bulunan Ak Partili üyeler imza atarak bu konuya bu işin oluşumuna onay vererek çanak tutmuşlardır.
Ak partili Belediye Meclis üyelerinin kentim menfaatine olacak konularda attığı imzaların haricinde kentin aleyhine olduğu açıkça görülen bir çok konuda özelikle muhalefet şerhini koymaları gerekirken olur vermeleri manidardır.
Burada Meclis üyeleri toplu taşıma konusunda bile Ak Partili gibi davranmayıp tamamen belediye başkanı Hamdi Sedefçi’nin borazancılığını yapmışlardır.Acaba karşılığında ne almışlardır? O bilinmez.Bunu araştırması gereken desturu vermesi gereken İl Başkanı Müjdat Kahve’dir.Sonra yine Ak Partili Meclis üyesi Dr.Özcan Baznak bildim bileli, Meclis toplantılarında hep zayidir.Yahu arkadaş madem katılmayacaksın, o zaman orada ne işin var? İstifa ette yerine sıkı bir Ak partili gelip iş yapsın…
Yani kısacası Ak partililer Meclis çatısı altında adeta esir kampında bulunan esirler gibi değil krallar gibidir.Nedeni bilnmez!...Toplu taşımada tam destek,zam deyince tam destek,aklınıza gelebilecek konularda hep tam destek.ü
Ha bu arada;aklıma gelmişken söyleyeyim.Sokakta hayat var dedik ya o sokaktan hayat bulan meclis üyeleri de yok değil.O sokakta rant var rant….
Sokakta açılışı yapılan alkol satan bir iş yerinin kurdelesini kimin kestiğine bakmanızı ve onunda Ak partili olduğunu bilmenizi isterim.O zaman o sokakta ne olduğunu ve Ak Partili bazı yöneticilerin ve Meclis üyelerinin ne iş yaptığını anlamış olursunuz….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.