banner78
banner12

Siyaset hırslı insanların yapacağı bir iştir.Eğer hırsın yoksa siyaset yapamazsın ve siyasi olarak arzuladığın hedefe hiçbir şekilde ulaşamazsın.

Yıllardır yazıyoruz!Hatta bazıları bana “şimdi ne yazacaksın”diyor. “Yazacak o kadar çok konu var ki,siz yeter ki yazacaklarımı okuyun” deyip devam edeyim ben…

CHP’de sular bir türlü durulmuyor.CHP’nin burada çantada keklik olarak gördüğü olaylarını üzerine yatmak istercesine Genel Merkez tarafından atana bir aday ile yoluna devam kararı alan ve aylardır isim açıklaması yapmayan Genel Merkez öyle bir açıklama yaptı ki,ortalık hala toz duman.

Sedefçi’nin istifası ile ilgili bir şey yazmak istemiyorum.Zaten o bilenen bir olaydı.Ve ben bunu aylar öncesinden yazmıştım.Ancak yapılan kendisine hiç yakışmadı.CHP aşığı olduğunu söyleyen bu kişi menfaatlerine ters düştüğü zaman “ki bunu her zaman yapar”partisini açıkça satarak bir başka partiye geçmiş, o yetmezmiş gibi elinde avucunda ne varsa rengini, görselini de bu partinin lehine çevirmişti.

DSP’de ambarda buğday bulan tavuk gibi sevinerek attan inmiş bizim kovboyu alarak Edirne’nin sokaklarına salma kararı aldı.DSP’de adam mı yoktu diyecekler ama demek ki yokmuş….

Yahu Belediye koltuğu kaybolmasın diye elinde bulunan tüm imkanları kullanarak seçim çalışmaları yapıyor, belediyenin ses sistemi başta olmak üzere, branda baskı gibi tüm olanaklarını kullanarak bu iş bitmedi demeye çalışıyor.Vallahi laf olmayacağını bilse alacak eline belediye hoparlörünü başlayacak propagandaya…

Koskoca Edirnespor GK’yi gördük.Renkleri değişmiş hatta ak güvercin bile gökkuzgunun yerini almıştı.Baba oğul kafa kafaya vermişler sporu açıkça dün olduğu gibi bugünde siyasete alet ederek kullanmaya başladılar.Belediye’den amatör spora destek nasıla gırla geliyor….

Düşünsenize Başkan Sedefçi DSP’den veya bağımsız ada olsa kaybetse “ki öyle olacak”; varya toz duman olur “ki olacak”.Hakkında ne var ne yok ortaya çıkacak.Sırf çıkmasın diyede bu kadar hırs yaptığı açıkça anlaşılıyor…

Düne kadar başkanın her türlü ihtiyacını karşılayan,onun sırtından nemalanan bazı meclis üyelerinin ise bugün Recep ağabeylerinin yanında yer alması aslında siyasetin ne kadar ayaklar altında ve insanın benliğini, karakterini elinden aldığını gösteriyor.Ha eğer bu insanlar gerçekten CHP’li ise o zaman lafımı geri alıyorum…. Çünkü Hamdi başkanı nasıl sattılarsa,oda onları satmıştı.Çünkü satışta birilerinin üzerine yok…

Evet başkan!Hani birileri için sağdan saysan beş soldan saysan beş diyordun.İşte şimdi ben saydım seninde yanında sağdan saysan beş soldan saysan beş kişi var.Geçen gün gördüm onları.Belediye’den mamalandırdığın zavallılar.Üç kuruş paraya çalıştırdığın adamlar.Ranta talim eden zavallılar…Düne kadar sana söven ama bugün yanında ne yaptığını bilmeyen adamlar var…..

Senin için “akıntıya kürek çekiyor diyorlar”.Haklılarda…Baksana MHP’ye baksana AKP’ye güldür güldür geliyorlar.CHP ise toparlanma peşinde.Bunuda sırf partileri için yapacaklar…Çok merak ediyorum.Sen ne yapacaksın? Yine söylüyorum.Hırs yapma, bu kente daha fazla zarar verme.Yaptığın bu kenti sevmek değil tamamı ile zarar vermektir.

Ha aklıma şu geldi!Hani Sarıgül için 10 milyonluk rantın peşindeler demiştin…Sakın bu rantı kaybedeceğin korkusu seni sarmış olmasın?Ne dersin…..

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.