banner78
banner12
“Ne oldu cicim canını mı sıktım” diyeceğim ama yazdık artık.Evet bu aralar birilerinin canı fena halde sıkıldı yazdıklarımızdan.Hukuksal zeminde aradığı boşluğu kendisine yaratmak isteyen Sayın başkanımız kapıların yüzüne kapandığını görünce kendince tarafıma yönelik aldığı önlemi uygulamaya soktu.Edirne basınına Akreditasyon muhabbeti yani!...
O hep istiyor ki onun istedikleri yazılsın çizilsin, basın ona biat etsin, kime soru sormasın. Eleştirmesin ve dahası kemik atıldıkça havlamasın.
Bugünlerde Dünya basın özgürlüğünü kutluyoruz.Kim sorarsa basın özgür.Eğer bir kentte bir gazeteci sırf kendisini eleştiriyor diye belediyenin içine başkan tarafından sokulmak istenmiyorsa siz bu kentte basın özgürlüğünden bahsedemeziniz.Kaldı ki onun başkan yardımcısı da zıt bir görüşü yapmacık yada kafa tutarcasına 1 Mayıs işçi bayramında eline aldığı pankartla basın özgürlüğünden bahsediyorsa ve adamsa o koltukta bir dakika bile durmamalı ve başkanının karşısına eğer gücü varsa çıkıp bu konuda ki net tavrını koymalı.Yok eğer ben elime aldığım o döviz ile şov yaptım diyorsa onda meydanlarda sözüm ona hak arayanlar bunun hesabını da sormalı.
Belki başkan beni belediyeye sokmamakta haklı! Sonuçta Ak Parti il başkan yardımcısı sıfatını da 25 Martta kazandım. Sebep bu olabilir diye düşünüyorum ve sırf bu sebepten dolayı sayın başkan üzülmesini, onu siyasi gücüde arkama alıp bitireceğimden korkmasın diye istifamı da basmış durumdayım.
Hadi hodri meydan! Ben Edirne’ye hizmet için aldığım siyasi görevimi bıraktım. Siz Edirne eziyet ettiğiniz için bu görevi bırakacak mısın yoksa bıraktırayım mı?
Eğer sırf sebep buysa bunu sizin için ortadan kaldırdım.Artık özgür bir basın temsilcisiyim.Bu arada çalıştığım kurumlara yazı yazmak sisi yüceltmez daha da çok küçültür.Şimdi adama sorarlar ki bana bunu açıkça söylediler.Yazdığınız yazıda muhabiriniz yani görevliniz www.edirnehaberdci.com adlı internet sitesinde tarafıma saldırmakta demişsiniz.
Başkan bak bu konuda ne NTV yi nede Tek Rumeli TV yi kullanarak sizin aleyhinizde haber yapıyorum. Sadece sözüm ona basının özgür olduğunun söylendiği bu ülkede kendi internet sitemde sizinle ilgili haberler yazıyorum. Kaldı ki saldırmıyorum yaptığınız güzellikleri de yazıyorum. Evet bizim kurumlarımızın bana verdiği cevap bu ve size bu konuda cevap vermeye bile gerek duymuyorlar. Eğer isteseydim NTV de oğlunuza at sahte diploma haberine yer veriri editörlere bu haberi servis eder ve yayınlanmasını beklerdim. Bizde sizin servis ettirip yazdırdığınız gibi haberlere yer verilmiyor sayın başkan. Bunu da böyle bilin.
Meclis toplantılarını bırakın basına kapamayı şahsıma kapama şansızın olmadığını bilmenizi isterim. Ben bu ilde yaşayan bir gazeteci ve bir vatandaşım. Yasa açık! Meclis halka açık. Ama yasaklamak sizin elinizde. Fakat şunu unutmayın ki her toplantı öncesinde bu kararı oylamanız gerekli. Oylama yapmadan ben geldiğimde beni almamazlık yaparsanız, işte o zaman yasanın ihlali gerçekleşir ve gereken yapılır. Çünkü siz korkuyorsunuz.
Bu iş büyüyecek ve her türlü hukuksal dayanağı yanıma alıp AB insan haklarına kadar gidip sizi bu konuda mahkum ettireceğim. Ama önce yerele bakalım.
Ha bu arada bu kararı sırf oğlunuzun sahte diploma işini yazdım diye aldırdığınızı biliyorum. Bana kuşlar söyledi. Hala çıkıp bu konuda açıklama yapamadınız. Yapamazsınız da! Öyle sağda solda da baba oğul konuşmanıza gerek yok. “Mahkeme sonuçlansın biz ona soracağız” diye! Sorursanız soruyu mutlaka alacaksınız mahkemeden cevabı. Bu arada şunu da bilin biz gazeteciler olarak garibanın bu tür olaylarını çok yazdık. Onları yazınca suç değil de sizi yazınca mı suç olacak onu anlamış değilim. Biz olanı yazdık, olacak olanı da o gün gelince yazarız. Devletin savcısı iddianame yazacak, adli mekanizma, mahkeme dosyayı kabul edecek biz yazmayacağız. Oh ne ala memleket be! Hala diplomanın orijinalini ortaya çıkaramamışsınız. Bastırmak sizin için bu kadar zor olmamalı. Ne diploma be! Girdiği yerden çıkmıyor vallahi. Çıkartacak gibide değilsiniz hani.
Siz onu bunu boş verinde şu su konusunu acık daha açın.10 kuruşluk suyu bize nasıl 2.85 TL ye yazdığınızı anlatın. Yada çöp konteynırlarında ki vurgunu yada vurgununuzu anlatın. Dün vaat edip bugün yapamadıklarınızı anlatın. Belediye’de bugüne kadar sattığınız arsaların rakamlarını açıklayın. Bugünkü belediyenizin borcunu açıklayın. Belediye sarayı işinden nasıl beraat ettiğinizi anlatın. Terminal açmazını, yada adını vermeyeceğim çıkmaz sokağı anlatın….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fdfdf fdfd 12 yıl önce

sitede minibüs zamlarının haberi niye yok? abi sen yoksa akp'ye geçince akpli serhad birliğin tekerine çomak sokmamak için mi yoksa?