banner78
banner12

Öylesine kirli ve çirkin bir siyaset güdülüyor ki; ne AK Parti nede CHP bu konuda Edirne’nin takdirini almış durumda.Sadece ve sadece Ak parti ile CHP yandaşları ve çıkarcıları bu partilerin peşinde koşuyor o kadar. Yani eğer “partiye gönül verenler yok mu?” diyecek  olursanız, cevabım elbette var olacak ama; inanın onlar bile bu işten bıkmış gibi.Baksanıza doğruluktan, dürüstlükten bahseden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bile Ak Partiye “tu kaka” derken hala Hamdi Sedefçi adını düşünüyor olması siyasetin ne kadar kirli ve çıkara dayalı olduğunu açıkça gösteriyor.Ak Parti’ye bakacak olursanız CHP’de Hamdi Sedefçi olsun diye neredeyse davul zurna çaldıracaklar.Nede mi? Çünkü çıkarları var!

Ak partinin adayı için söylenecek fazla bir söz yok.Profesör kimliği olması veya Edirne’de tanınan,bilinen bir kişi olması onun bu işte iktidar gücünü arkasına alarak iddialı olduğunu gösteriyor ama; Ak parti önce içindeki İrlandalıları temizleyecek ve dahası adayına inanan insanların bir araya gelmesini sağlayacak.Öyle Günşen’in yüzüne ayrı arkasından ayrı film çevirenlere müsamaha göstermeyecek.Bunları hem Başbakan Erdoğan hemde Kılıçdaroğlu görecek tabii…. Hoş gerçi yerelde neyse tepede de aynıda; bizden söylemesi…

İşte tüm bu siyasi arenada bunlar olup biterken MHP’nin adayı ile SP’nin adayı dikkat çekiyor.MHP’nin adayının dürüst kişiliği olmasının yanında partisinin Edirne’deki artıları ve eskileri bir raya geldiğinde halk elbette kararını açıkça verecek.Bunuda göreceğiz.

Benim burada dikkat çekmek istediğim, siyaset sahnesinde sanki iktidardaymış gibi çalışan Saadet Partisi.Diğer partilerin seçimler yaklaştığında yaptıkları şov toplantılarını aslında Saadet Partisi yılın 365 günü yapmakta.Nerede bir etkinlik varsa,ulusal gündemi öyle yada böyle yerele indirgeyerek düzenledikleri bir basın toplantısı ile “bizde varız”mesajını açıkça verdiklerini çok net görüyorum.Her gün sanki seçim varmışçasına çalışmaları da ayrı bir takdir hareketi.

Hele yine şu son yaşanan ve milletin birbirini yediği Oda ve Borsa seçimleri varya.Orada bile en karlı çıkan Saadet Partisidir.CHP ve Ak Parti adam sokmak için Bakan düzeyinde operasyon yaparken Saadet Partisi “tak” diye kendi kadrolarını yönetimlere hemen serpiştiriverdi.Bu başarıya şapka çıkartılır.Ama anlayana…

Gelelim Sinan Tekin’e.Tekin Saadet Partisinin Belediye Başkan adayı.Kendisi ile belki hatırlamıyorum ama bir bardak çay içmişliğim olabilir.On numara beş yıldız bir adam.Avukatlık yapan Tekin bildim bileli Saadet Partisi çatısı altındadır.Yani ya onda ya şunda yada bunda değil.Kişiliği ile adam gibi adam,siyasi rengine bakmaksızın esnafla esnaf,vatandaşla vatandaş,garibanla gariban.Zenginle zengin diyeceğim ama onun o kişilerle pek işi olduğunuda sanmıyorum.Diyorum ya; halk adamı.Vatandaş Sinan Tekin.

Yahu adamda elimizi sıkarken bir sıcaklık ve temizlik var.Dürüstlük zaten kültüründe, geçmişinde aldığı eğitimde var.

Şimdi diyeceksiniz ki; “yahu ne alaka?” Evet çok alaka.Siyasi rengi değil de; az biraz gücü olsa Belediye için biçilmiş kaftan.Ama gel onu birde bu halka anlat.

Şimdi kaymaklı iktidar reklamları varken,yandaşlarını besleyen bir Belediye başkanı varken kim destekler bu adamı?Ama olsun.Bugün Ak parti adayını dahi zor bulurken,CHP hala aynı tas aynı hama gitmenin hesabını yaparken, Saadet Partisinin tabandan gelen ve partisinin her kademesinde görev alan Sinan Tekin’i göstermesi bence çok anlamlı ve manidardır.Yolun açık olsun Sinan kardeş….…. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TEKİN DOĞAN 10 yıl önce

anali̇zi̇n çok doğru kardeşi̇m cikar menfaat i̇çi̇n parti̇ tutan si̇ayesetci̇leri̇mi̇z var ken başimizda bunu seci̇ceksi̇ni̇z adayiniz budur di̇ye di̇reten zi̇hni̇yet varken secme seci̇lme hakkimiz eli̇mi̇zden alindi

Avatar
KAYA COŞKUN 10 yıl önce

yorumunuz mükemmeld erecede harika.zaten belediye başkan adayları saadet partisi̇ni̇n mükemmel başarili ve tecrübeli̇ ki̇şi̇ler.kesi̇nli̇kle oyum saadet parti̇si̇ adaylaridir.geçmi̇şleri̇ debu i̇şi̇ bi̇len ki̇şi̇lerden olmasidir.di̇ğer parti̇leri̇n tüm beledi̇yeleri̇ soygun ve rüşvetten mahkemeli̇k.kesi̇nli̇kle dürüst sadece bu teşki̇latta