banner78
banner12
Yahu birde utanmadan basın özgürlüğü konusunda kutlama mesajı gönderiyorsun!Basın özgürlüğünden bahsediyorsun.

Bazılarının rahatsızlık duyduğu, bazılarının ise sevindiği 2 yıl aradan sonra kalkan “Belediye Basın yasağımız” yine aktif hale gelmişte haberimiz yok.Hani Başkan Sedefçi’yi yazıyor,eleştiriyor en acısı da oğlunun sahte üniversite diploması alarak askerlik görevini kısa dönem yapmasını ortaya çıkarmış ve oğluna ceza aldırmıştım ve diğer yazdığım yazılarımla,savcılarımızın hakkında işlem yapmasını sağlamıştım ya; sırf bunlardan dolayı canı acıdığı için beni kendi yaptığı basın toplantılarından yasaklı hale getirmişti.Bu engeli aşmayı başararak, CHP Genel Merkezinin devreye girmesi ile bir günlükte olsa bu yasağı kaldırtmış, basın toplantılarına katılma yolunu açmıştım.Hoş gerçi gelsem ne olur, gelmesem ne olur diye çok sorguladım ama;toplantıya gittiğimde anladım neyin ne olduğunu.

Yalaka takımı yine her zamanki gibi sıralarda yerini almış çanak sorularını hazırlamış ve başkanı yalamaya başlamışlardı.

Sorulan sorular o kadar komik ki; paralı askerler oldukları o kadar belli oluyordu yani.Bir tek Ercan Bitti sorduğu soru ile salonda buz gibi hava estirdi ama bizim konusunda uzman olmuş başkan, sorulan soruyu hemen savuşturdu.Ercan arkadaşım “maşlı gazeteci var mı”?deyince  “İspatlayın istifa ederim demişti”.Evet böyle bordrolu maaş alan yok ama; düne kadar vermediğin bugünlerde vermeye başladığın etliyi sütlüyü kutlayan tebrik mesajların, ilanların verdiğin matbaa işlerin ve benzerleri gibi daha sayabileceğim bir çok şey aslında basına verdiğin mamadır.Adamların ellerini kollarını bağladığın anlamını taşır.100 TL lik ilanı 1000 TL ödemek gibi bir şeydir.

Bu arada sorduğum iki soru ile adeta başkanın rengi benzi solmuş, şoka girmişti.Belli ki canı acımıştı.beni yeniden toplantılara alma kararı ona ağır gelecekti.Toplantı bittikten sonra kısa sürede yayılan dedikodu dalgası benim başkan ile barıştığımı,artık benimde onun istediği gibi yazacağımı yaymıştı bile.Taa ki aradan geçen birkaç saate kadar.Konuşmalarını haberleştirdim, ancak yazdığım köşe yazım başkanın acayip canını acıtmış olacak ki; yine yasaklı hale geldim.

Başkan zavallı ve acınacak haldesin.Geçenlerde seni gördüğümde işi bitmiş,çökmüş,sağlık problemleri ile boğuşan biri vardı karşımda.Sakalları çıkmış tıraşını dahi olmamış bir başkan vardı karşımda.Haber için diğer arkadaşlarla makamına geldiğimde, onun ne işi var burada sokmayın onu buraya demene rağmen odana girip haber aldım ama senin ne kadar acınacak halde olduğunu orada da bir kere daha gördüm.

Sen bence etrafında ki yalan dünyadan arın artık. Senin dünyan Belediye ile Meriç kıyısındaki evinin arasında ve dahası buralarda yanındaki şakşakçılardan ibaret.Sana her şeyi toz pembe gösterdikleri için gerçekleri göremiyor, sürekli olarak yanlış yapıyorsun.Odana girdiğimde gördüğüm tek şey baktığın o televizyonu bile nasıl seyrettiğini bilmediğinin göstergesidir.Zavallı 16-9 formatında olan bir yayını bile 4-3 formatında seyrediyor.İşte senin dünyan bu! Odanda 1 dakika kaldım bir dakikada bunu gördüm. İyi ki beş dakika kalmadım.

Evet yine yasaklı hale geldiğimi son yazdığım köşe yazımın canının acıttığını anlayarak öğrenmiş bulunuyorum.

Şimdi gelelim CHP’ye.Genel merkeze yaranmak için yandaş medyana yazdırdığın “Edirne’nin yüzde 60 ı beni istiyor”haberinde ne kadar takla attığın belli oldu.Genel Merkezin sana olan bakışını bilenlerden biriyim.Yazmayacaklar seni başkan.Unut bu sevdayı….Edirne’nin 20 yıldır içine ettiğin ve sadece yandaşlarına rant yarattığın için bu halkta seni seçmeyecek başkan.Bunu böyle bil.Gerçekleri yazan biri olarak sen her ne kadar bana baskı,sansür uygulasan da her kuşun etinin yenmeyeceğini sana belirtir, önünden yemen gerektiğini hatırlatırım.Sen beni satın alamazsın, alamayacaksın da…..Çünkü ben halkım….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.