banner137
banner12

Son günlerde eleştirilerin odağında olmaya başlayan bir kurum Tredaş...

Yıllarca yaşanan elektrik kesintilerinin sonlandığının müjdesini alan Edirne halkı 3-5 yıllık kesinti olmamasının sevincini yine yeniden başlayan elektrik kesintileri ile yaşamaya başladı.Bir gün geçmiyor ki; kentin bir bölümünde geçici sürelide olsa elektrik kesintisi yaşanmasın.

Ne olduysa şu son bir iki yılda oldu.Tredaş’ın ekibi tamamen değişti.Arıza işlerinden tutun masa başında oturan ve dirsek çürütmekten başka bir işe yaramayan,kirpicilik yaparak arızalara bile kıçını kaldırmaktan imtina eden adamlarla doldu taştı Tredaş…

Bir sokak lambasını bile aylarca değiştiremeyen, kopan kablo arızası yada yaşanan bir elektrik kesintisine bile anında müdahale edeceğine,saatler hatta günler sonra müdahale eden bir ekip geldi başa.Yaşanan arızayı bile gidermekte zorlanan ekipler neredeyse arıza olmasın diye dua ediyorlar.Sayılarını azaldığını,ihaleyi alan müteahhit firmanın az personelle,az iş yapma gayretinde olduğu bilgisi geliyor kulağıma.

Elektrik faturalarına hane hane rakamlar ilave eden ve hizmetin “H”sini bile veremeyen TRedaş ve bunla beraber üst kuruluşları olan diğer kurumlar Edirne için bence sınıfta kalmıştır.Her zaman için hatlarını kontrol eden olası arızlara arıza meydana gelmeden önce müdahale ederek zoru başaran ekibin yerine,sırf iş olsun diye getirilen adamların bu işi bilmediği kesin….

Rüzgarda tel kopar mı kopar!Ancak telin kopabileceğini,olsaı bir arızanın yaşanabileceğini günler önceden görüp kontrol etmez,müdahalede bulunmazsa olacağı budur.Tel rüzgarda da kopar,yağmurda da kopar…Hele yine kar yağdı mı, işler çamura batar yan bile yatar…

Geçtiğimiz gün yağan kar yağışı sonrasında ilimizde merkeze bağlı 56 köye halan elektrik verilemediğini biliyor musunuz?İl Müdürüm size diyorum! Haberiniz var mı? Arızaların kaçına koltuktan kalkıp gittiniz? Yer altına alınanları bırakın,yer üstünde ki hatlardan bilginiz var mı?

Günlerdir 56 köye veremediğiz elektrikten dolayı,süt sağım merkezlerinin ve üreticinin ürettiği ürünlerinin zararını karşılayabilecekmisiniz?Millete hangi yüzle elektrik faturası göndereceksiniz?Ama siz gönderirsiniz! Çünkü siz ve sizin gibi düşünen üst yönetiminizin tek düşüncesi tahsil ettiğiniz elektrik faturaları.
Evinde kek yapan,evini süpüren veya banyoda köpüklü kalan insanların 2000'li yıllara kadar bu ülkede var olduğunu hatta sikeçlere konu olduğunu biliyoruz.Bunları unuttuk derken,siz ve sizin gibiler Hükümetin yatırımlarını adeta gölgede bırakıyor,kara bir leke oluşmasını sağlıyor.Devlet yatırım yapsa ne olur?Yatırımların emanet edilidği adamlar emanete ihanet etmeyipte ne yapıyor?

Millet artık bu çağda kesilen elektrik enerjisinin bahanesinin olmayacağını çok iyi biliyor.O koltuklar bahane yerleri değil icraat yerleridir.hadi bakalım Tredaş icraatı görelim…..
Aslında size verilecek en güzel ceza cihazlara bağlı yaşayan insanların canına kast ettiğiniz için yargılamanızın adam öldürmeye teşebbüsten yapılması lazım yada sizi o makinaya bağlayıp fişinizi çekmek lazım....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.