banner78
banner25

Ters laleye federsayon engeli!
Bu yıl altıncısı düzenlenen ''Uluslararası Ters Lale Tekvando Turnuvası'', federasyonun izin vermemesi üzerine ''şenlik'' olarak kutlanacak.
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Murat Muratoğlu, yaptığı açıklamada, turnuvanın isminin değiştirilmesinin nedenini, federasyonun turnuvaya izin vermemesi olarak açıkladı.
Kurumlar arası gerilimin spora ve ülkeye zarar verdiğini ifade eden Muratoğlu, ''Edirne Belediyesi olarak hep yapıcı olmaya çalıştık, çalışıyoruz. Türkiye Tekvando Federasyonu turnuvaya izin vermeyince bizde organizasyonu turnuva vasfından çıkarıp şenlik kapsamında düzenledik'' dedi.
Edirne Belediyesi Kültür Müdürü Bilgin Deviren de, Uluslararası Ters Lale Tekvando Turnuvası'nın düzenlenmesinde ilk yıllarda sorun çıkarılmadığını ancak geçen yıldan itibaren Türkiye Tekvando Federasyonu'nun turnuvayı Edirne Belediyesi'nin düzenlememesini istediğini belirtti.
Avrupa Tekvando Federasyonu Başkanı Atanosios Pragalos da, Edirne Belediyesi'nin 6 yıldır güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı ve başarılı bulduklarını söyledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30