banner78
banner25

Taştimur''Bizim düşme gibi bir endişemiz yok''
Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur, ''Bizim düşme gibi bir endişemiz yok, oyuncularımın ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitireceklerine inanıyorum'' dedi.
Taştimur, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Türk Telekom maçına çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.
Olin Edirne'nin çok kuvvetli ve iyi bir takım olduğunu ifade eden Taştimur, şunları kaydetti:
''Şimdi önümüzdeki Türk Telekom maçına bakacağız. Bizim düşme gibi bir endişemiz yok. En azından ben böyle bir endişe taşımıyorum. Ben, takımımın çok kuvvetli ve iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımın ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitireceklerine inanıyorum. Biz şu anda bulunduğumuz yerden uzaklaşıp olabilecek en iyi yere gelmek arzusundayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir karamsarlığa mahal olmadığını düşünüyorum. Etrafımızın da aynı şekilde duyarlı ve inançlı olması lazım. Negatif enerji bizim en son ihtiyacımız.''
Olin Edirne Basketbol takımı cumartesi günü Ankara Spor Salonu'nda Türk Telekom'a konuk olacak.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30