banner137
banner25

Taştimur “oyuncularıma inanıyorum!“
Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur, ''Bana göre düşme gibi bir ihtimal yok. Ben takımımı çok seviyorum ve oyunculara inanıyorum'' dedi.
Taştimur, yaptığı yazılı açıklamada, Beko Basketbol Ligi'nde düşme hattındaki en avantajlı takımın Olin Edirne olduğunu belirterek, tüm taraftarlardan takıma destek vermelerini istedi.
Olin Edirne takımının, ligden düşme ihtimali olmadığını ifade eden Taştimur, şunları kaydetti:
''Düşme hattındaki en avantajlı takım şu anda biziz. Bana göre düşme gibi bir ihtimal yok. Ben takımımı çok seviyorum ve oyunculara inanıyorum. Sanki en zor durumda olan bizmişiz gibi, nasıl kurtaracağız gibi bir hava yaratıyoruz. En kötüsü bunu biz şehrimizde yaratıyoruz. Ne ben basketbolu unuttum ne de beraber yaşadığımız güzellikleri bu kadar çabuk unutmasın taraftarlar. Son bir haftadır ikinci kez tekrar ediyorum, birlik ve beraberlik her şeyin başında geliyor. Oyuncularımın hepsinin ruhunun okşanması lazım. Sahada oynayan onlar. Onları olumlu şekilde yönlendirirsek her şey yolunda gidecek.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30