banner78
banner25

Olin yenilgiden kurtulamıyor!
Beko Basketbol Ligi'nde Hacettepe Üniversitesi, Olin Edirne'yi deplasmanda 81-60 mağlup etti.
Karşılıklı basketlerle başlayan oyuna ilerleyen dakikalarda ağırlığını koyan Hacettepe Üniversitesi, Glover ve Bennerman'ın basketleriyle ilk periyodu 30-17 önde tamamladı.
İkinci periyotta Olin Edirne'nin top kayıplarına hızlı hücumlarla karşılık veren konuk ekip, Ogün, Benarman, Glover ile 15 dakikada farkı 13 sayıya çıkardı. Olin Edirne'de Parakhouski ve Jelinek'in çabaları yeterli olmayınca misafir takım, devreye 51-34 önde girdi.
Üçüncü periyotta da üstünlüğünü koruyan Hacettepe Üniversitesi, boyalı alanı çok iyi kullanan Glover ve Önder ile üst üste sayılar bularak, 26. dakikada farkı 17'ye çıkardı.
Kalan dakikalarda toparlanan Olin Edirne, üçüncü periyodun bitimine 30 saniye kala rakibiyle arasındaki farkı 10'a indirdi, konuk takım son çeyreğe 59-49 önde girdi.
Oyundaki üstünlüğünü son periyoda da taşıyan Hacettepe Üniversitesi, 34. dakikada skoru 73-52 yaparak, farkı 21'e çıkardı. Rahat bir oyun sergileyen konuk ekip, sahadan 81-60 galip ayrıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30