banner78
banner25

Olin Edirne Başantrenörü Taştimur:
Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur, ''Bulunduğumuz yerden kurtulmak parolasıyla başladık ve yolumuza devam ediyoruz'' dedi.
Taştimur, yaptığı açıklamada, Bandırma Kırmızı karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirtti.
Oyuncuları Chris Wright'ın Bandırma Kırmızı karşısında alınan galibiyette büyük payı olduğunu ifade eden Taştimur, şunları söyledi:
''Point guardımız Chris Wright'ın, maçı başından sonuna kontrol altında tutması, hatta sahada olan 9 tane oyuncuyu aynı anda kontrol altında tutması galibiyeti getiren en büyük neden diye düşünüyorum. İlk dönemimde, sezon başında yine onunla beraberdim ve bu süreç onun eğitim dönemiydi. Fakat o dönem oyuncumun bana karşı bir mutsuzluğu söz konusuydu. Fakat şimdi son derece eminim ki o da oynadığı basketboldan keyif alıyor. Yaptığı asistlerle de takımı da oynatmaya başladı. Bir galibiyet daha aldık ve önümüzde 8 maç daha var. Bulunduğumuz yerden kurtulmak parolasıyla başladık ve yolumuza devam ediyoruz. Bandırma Kırmızı'yı da oynadıkları basketboldan ve çabalarından ötürü tüm kalbimle tebrik ediyorum ve kalan maçlarında başarılar diliyorum.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30