banner78
banner25

Zincire bir halka da siz olun!
Selimiye Camii ve Külliyesinin UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesine alınması üzerine Edirne’de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları harekete geçti.
Selimiye camine sahip çıktıklarını göstermek adına 9 Nisan Pazartesi günü bir halk zinciri oluşturmanın gayesi içinde olduklarını anlatmak ve katılımcı toplamak için kapı kapı dolaşarak Edirne’de bulunan kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bu esere sahip çıkmaya çağıran Edirne Kent Konseyi Üyeleri ofisimizi ziyaret ederek bilgi verdi.
Edirne’yi sevenler, sorumluluk duyanlar,bu coğrafyanın bütün değerlerni gelecek kuşaklara aktarmayı kendine görev bilenler, kısaca sözü olanları her yıl aynı tarihte Mimar Sinan’ın eserinin önünde yüzleşmeye çağırıyoruz diyerek İnsan Zincirine bir halkada siz olun dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30