banner137
banner25

Yeni yönetimin ilk icraatı!
27 Mayıs 2012 Pazar günü gerçekleşen CHP İl Kongresi sonrasında delegelerin oyları ile göreve gelen Teoman Özdöl ve ekibinin ilk icraatları ekmek ile oynamak oldu.
Uzun yıllar CHP İl yönetiminin sekretaryasını yürüten ve partililer tarafından sevilen ve sayılan biri olan Adile Tabakpehlivan’ın iş akdi yeni yönetim tarafından mazbatayı aldıktan kısa bir süre sonra fes edildi.
CHP de yaşanan bu çok basit gelişme akıllara biat kültürünü getirdi.CHP’ye biat edenlerin değilde kişilere biat edenlerin partide varlıklarının devam edeceğini açıkça gösteren bu uygulamanın il seçimleri sonrasında belediyeye de sıçrayacağı beklenen oyun çıkmadığı gerekçesi ile belediye başkanı Hamdi Sedefçi ve diğer yöneticiler tarafından tek tek isim tespitlerinin yapılarak karşı oy verenlerin yakın bir süre içinde işlerine son verileceği belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30