banner78
banner25

Yediklerinden zehirlendiler!

Edirne'de yedikleri yemekten zehirlenen yaşlı çift, evlerinde baygın halde bulundu.
Mithatpaşa Mahallesi'nde oturan Mustafa Korkutur(81) ve eşi Sebile Korkutur'dan(78) bir süre haber alamayan yakınları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Komşuları ve yakınlarının da olay yerine gelmesi ile evin kapısı kırılarak içeri girildi ve yaşlı çiftler baygın bir şekilde yerde yatar halde bulundular.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında yaşlı çift ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırılarak burada tedavi altına alındılar.Yapılan ilk tetkikte yaşlı çiftin yedikleri bir maddeden zehirlemiş olabilecekleri ifade edilirken Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri de evde yiyecek madde araması yaptılar.Yaşlı çiftin evde yemek yedikleri bir kap veya benzeri bir sofranın olmadığı, dışarıdan söylenen bir yiyeceğin yenilmesi ile zehirlenmiş olabilecekleri şüphesi üzerinde durulmaya başlandı.
Hastanede tedavi altında tutulan çiftin yaklaşık 10 saat baygın kaldıkları ve sağlık durumlarını ciddiyetini koruduğu net sonucun verecekleri ifade sonrasında ortaya çıkabileceği belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30