banner78
banner25

Yaşayanlar bir daha göremeyecek!

Amerikan Uzay araştırmaları merkezi NASA yaptığı açıklamada 27 Ağustos gecesi 00:30'da yaşanacak gökyüzü olayını bugün hayatta olan kişilerin bir daha görme şansının olamayacağını belirtti.

Normal zamanda Ay’ın gökyüzünde göründüğünü ancak 27 Ağustos saat 00:30’da Ay’a eşlik edecek bir başka gezegen olan Mars’ın dünyaya en yakın halinin belireceği ifade edildi.Mars'ın dünyaya en yakın tarih olduğu gecenin bir daha yaşanma şansı ise 2287 yılında gerçekleşecek.

Mars’ın dünyaya yakın olduğu ve çıplak gözle görülebileceğini kaydeden yetkililer,Mars’ın en parlak gökyüzü cismi olacağını ve Ay kadar parlak görüneceğini belirtti.Mars’ın  Dünyaya 27 Ağustos gecesi 34.65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacağı ve bugün hayatta olan vatandaşların bir daha bu gökyüzü olayına hayta olmayacakları için tanıklık etme şanslarının bulunmadığı belirtildi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30