banner78
banner25

Yardımcı'dan açık destek!
AKP il Başkanı Müjdat Kahve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Tobb Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette AKP il Başkanlığına tekrar aday olan Müjdat Kahve’yi İstikrar acısından görevine devam etmesi gerektiğini belirten Yardımcı, “Edirne’nin maceraya ihtiyacı yok” dedi.
Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan AKP il Kongresine sayılı günler kala AKP İl Başkanı Müjdat Kahve Edirne Ticaret Borsası ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı’yı ziyaret etti. Ziyaret öncesinde Lisanslı Depocuk çalışmalarına başlayan Edirne Ticaret Borsası’nın start vermesi törenine katılan Müjdat Kahve ve Mustafa Yardımcı daha sonra bir araya gelerek Edirne ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini Belirten ETB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı , Edirne’nin istikrara ihtiyacı olduğunu belirterek, “Edirne’nin artık maceralara ihtiyacı yok. AKP İl Kongresinin başarılı geçmesini diliyorum. Müjdat Kahve’nin çalışmalarını ve diyalogları oldukça yerinde ve tutarlıdır. Bundan dolayı Bu seçimin çok kolay geçeceğini düşünüyorum.Birlikte yapacağımız projeler için biz Müjdat bey ile çalışmaya devam edeceğiz. Edirne’nin istikrarı için böyle olması gerektiği inancındayım” dedi.
AKP İl Başkanı Müjdat Kahve ise Mustafa Yardımcı’nın verdiği destekten dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “ Bizim yanımızda olmanız bizlere daha da güç vermektedir. Edirne Ticaret Borsası’nın yaptığı faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Edirne için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30