banner137
banner25

Vali Şahin kendini eleştirdi!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Edirne’de yapılacak olan film festivali başta olmak üzere diğer etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere düzenlediği basın toplantısına zamanında gelmeyen Film Festivali üyelerine sitem ederek başladı.

Saat 11:00’da başlaması planlanan toplantıya geciken Film Festival üyelerine sitem eden Vali Şahin salonda bulunan basın mensupları ve katılımcılara zamanın ne kadar önemli olduğu vurgusu yaptı. “Zaman demek ömür demektir” diyen Vali Şahin “adamın ömrü kayboluyor hiç onu düşünmez!Zamanı beyhude harca.Ulan ömür bitiyor ömür.Senin nefesin sayılı nefesin.Almak vermek bile bir sayı”diyerek toplantıya geç kalınması olayına tepki gösterdi.

Öte yandan Vali Şahin Edirne’de göreve geldiği günden buyana kendine düzenli olarak tuttuğu not defteri sayfalarında başarı puanı verdiğini belirterek bugüne kadar yapılan şeylerin tek düze olduğunu ve artık farkındalık yaratmak için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini kaydetti. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni Balkan ülkelerine açarak uluslararası hale getirilmesi gerektiğini,Balkan ülkelerinin Cumhurbaşkanlarını,Başbakanlarını,Spor ve Kültür Bakanlarını Kırkpınar’a davet etmek gerektiğini söyleyen Vali Şahin “ben bile bu konuda eksik kaldım.Ben her zaman ifade ediyorum, bugünümüz dünden iyi olacak, yarın ise bugünden ileri olacak. Kırkpınar inşallah değişik ülkelerin özellikle Doğu Avrupa olarak nitelendirilen Balkan ülkelerinin Cumhurbaşkanlarını, başbakanlarını, sporla ilgili bakanlıklarını bu güreşe davet etmek lazım. Güreşçilerini bu güreşlere katmak gerekiyor. Bu büyük bir eksikliktir. Bu eksikliği Dursun Ali Şahin de devam ettirdi. Oda da iyi bir not almadı onu da söyleyeyim. Ben her ay kendime not veriyorum. Şu ana kadar 7'yi geçemedim. Bazı aylar 5, bazı aylar 4 olarak not verdim kendime. Her ay not defterim vardır. Kendime neyi gerçekleştirdim, neyi gerçekleştiremedim aslında ben değil herkesin yapması lazım. Kendisine not vermesi, kendisini yargılaması en güzel olan bir şeydir. Kişinin kendini yargılaması kadar güzel bir şey yoktur. Hatalarıyla, kusurlarıyla, her insanın hatası kusurları vardır. Eksik olan tarafı tamamlamak lazım. Bu sosyolojide de psikolojide de aynıdır, bilimde de aynıdır” ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30