banner78
banner25

Üniversite öğrencisi Bonzai kurbanı!

Yapılan tüm uyarılara rağmen sentetik uyuşturucu madde (Bonzai) kullanımı gençler arasında giderek yaygınlaşıyor.

Özelikle gençlerin ucuz olduğu gerekçesi ile yoğun kullanımının görüldüğü Bonzai maddesi cahil veya okumuş kişi ayırt etmiyor.Dün gece geç saatlerde Trakya Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık 4'ncü sınıf öğrencisi Gökhan Ulusoy isimli genç aldığı maddenin etkisi ile yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre 23 yaşındaki genç Gökhan Ulusoy arkadaşı Barış K. ile birlikte 1'inci Murat Mahallesi'ndeki kapalı pazar yeri yakınlarında madde almaya başladı.Aradan geçen zaman içinde fenalaşan gence ilk müdahaleyi yanında bulunan arkadaşı Barış K. yaptı.Yapılan müdahaleye cevap alamayan Barış K. daha sonra 112 ekiplerine haber vererek olay yerine çağırdı.112 yaptığı ilk kontrolde Gökhan Ulusoy isimli üniversite öğrencisinin yaşamını yitirdiğini belirlerken aynı maddeden aldığı belirlenen Barış K.’da ambulansla  Edirne Sultan 1'nci Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan otopsinin ardından Gökhan Ulusoy’un bonzai adı verilen maddeden kullandığı ve ölümüne neden olduğu anlaşıldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30