banner137
banner25

Ucuz atlatıldı!

Edirne’de alkollü olduğu belirlenen bir sürücü Tunca nehri yatağına aracını düşürdü.

Edinilen bilgiye göre gece geç saatlerde bir restoranda kız arkadaşı ile oturduktan sonra evine gitmek üzere aracına binen ve restoran sahipleri tarafından uyarılmasına rağmen uyarılara aldırış etmeyerek aracı ile yola çıkan sürücü restoran karşısında bulunan yol kenarından Tunca nehrine düştü.

Tunca köprüsü kenarında bulunan tali yola giren ancak yolun kapalı olduğunu görmesine rağmen ısrarla devam etmek isteyen sürücü bir anda hırsının kurbanı oldu.Olayı gören görgü tanıkları 34 ZD 8474  plakalı aracın sürücüsü M.C.S. ilk olarak kapalı ve girilmez tabelası olan Tunca nehri kenarındaki tabakhane yoluna girdi.Burada yolun tabela ile kapalı olmasının yanında çökme oluştuğu gerekçesi ile araç geçişini engellemek için yol yığma kumla kapatılmıştı.Aracı ile yığma kum tepesine çıkan ve bunu aşmak isteyen sürücü başarılı olamayınca aracı ile geri geri manevra yaptığı esnada aracını Tunca nehri kenarındaki 4 metre yüksekten nehir yatağına düşürdü.Şans eseri suya düşmeyen araç nehir kenarındaki çamura saplandı.Yoldan geçen vatandaşların yardımı ile araç içinden çıkarılan sürücü M.C.S. olayın şoku ve alkolün etkisi ile yaşananlardan habersiz bir şekilde beklemeye başladı.Olay yerine gelen kurtarma ekipleri ve 112 görevlileri önemli bir durum olmadığını görünce tedaviyi kabul etmeyen sürücünün yakınlarından imza alarak olay yerinden ayrıldı.Olay yerine gelen polisler tarafından alkol kontrolü yapılan sürücünün 189 promil alkollü olduğu anlaşılınca hakkında işlem yapılmak üzere karakola götürüldü.Sürücünün babası tarafından kurtarıcı yardımı ile araç bulunduğu yerden çıkartıldı.Araçta hasarın olmadığı görülürken araç çalıştırılarak götürüldü.

Olayı görenler aracın iki metre daha geriye gelerek manevra yapmış olması durumunda suya gömüleceği ve araçta bulunan iki kişinin de hayatını kaybetmesinin kaçınılmaz olduğu ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30