banner78
banner25

Susuz bir güne hazır olun!
 Edirne Merkez’de bazı mahallere 24 saat süre ile su verilemeyecek.

Edirne Belediye Başkanlığı’nın Süloğlu İçme Suyu Hattı’nda yapacağı bakım onarım çalışmaları sebebiyle Şehir Merkezi’nin bazı bölgelerinde 26 Ekim 2016 Çarşamba Günü sabah 08.00’den itibaren 24 saat süre ile su kesintisi yaşanacak.

Edirne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Şükrüpaşa, 1.Murat, Fatih, Kocasinan, İstasyon, Nişancıpaşa, Barutluk, Menzilahır, Umurbey, Babademirtaş, Çavuşbey, Yançıkçışahin, Medresealibey, Yıldırım, Yeniimaret, Sarıcapaşa, Sabuni Mahallelerine, Süloğlu İçme Suyu Hattı’nda gerçekleşecek bakım ve onarım çalışması nedeniyle 26 Ekim 2016 Çarşamba Günü sabah 08.00’den itibaren 24 saat süre ile su verilemeyeceği bildirildi.
Yetkililer arızanın giderilme süresinin gün boyu olduğunu,ancak deposu olan evlere su verilmesi ve deponun dolum süresinin ortalama 24 saat veya üzeri olabi,leceği uyarısı yaparak tedbirli olunmasını istedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30