banner137
banner25

Suflör destekli toplantı!
27 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan CHP İl Kongresi il başkanlığı yarışında adı geçen adaylardan avukat Teoman Özdöl adaylığını açıklayarak ''Bizler, parti bayrağını mevcut durumdan daha yükseğe yerel ve genel iktidara taşıma görevine talibiz'' dedi.
CHP il binasında düzenlenen basın toplantısına Avukat Teoman Özdöl, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek ve CHP Merkez İlçe Başkanı Harika Türkay katılarak Teoman Özdöl’e olan desteklerinin tam olduğunu açıkça gösterdiler.
Mevcut il yönetimine atıfların yapıldığı toplantıda en çok dikkat çeken ise Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin parti binasına gelerek Merkez İlçe Başkanı avukat Harika Türkay’ın yanına oturarak toplantıyı nasıl bir açış konuşması ile açacağını alttan fısıldaması oldu.
Parti binasına gelen çok sayıda CHP’li ye nasıl hitap edeceğini, hangi sözleri söyleyerek etkili konuşma yapacağını fısıldayan başkan Sedefçi söylemesi gereken sözleri merkez ilçe başkanına tiyatrocuların suflör gibi söyleyerek konuşmasını sağladı.Acemiliği her halinden belli olan merkez ilçe başkanına destek sağlayan Sedefçi’nin bu sözleri sayesinde Türkay yaptığı kısa konuşma sonrasında sözü aday Teoman Özdöl’e verdi ve Özdöl adaylığının ve gerekçelerini açıklayarak şöyle devam etti.
Ülkenin siyasi gündeminin bugün herkes tarafından bilindiğini ifade eden Özdöl, ''Bizler, parti bayrağını mevcut durumdan daha yükseğe yerel ve genel iktidar taşıma görevine talibiz'' dedi.
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan da ülkenin iyiye gitmediğini belirtti. Cumhuriyete ve aydınlanmaya karşı mücadele eden bir iktidarla karşı karşıya olduklarını öne süren Gürkan, halkın iradesiyle yerel ve genel seçimlerde bunu aşacaklarını ifade etti.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30