banner137
banner25

Sönük şenliklere yağmur engeli!
Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 14 ncüsü düzenlenen Makarna Gününde yağmur bahane edilerek etkinlik kapalı alana alınınca şenlik şenlik olmaktan çıktı.
Planlamaya göre Fakülte önünde bulunan açık alanda yapılması hesaplanan etkinlik ile ilgili olarak hazırlanan makarna partisi saatler öncesinden yağmur yağdığı gerekçesi ile içeri alındı.Yaklaşık 10 dk süre ile yağan yağmur sonrasında tekrar dışarı çıkmaktansa içeride kapalı mekanda makarna dağıtımı yapan yetkililer bunaltıcı sıcakta dağıtılan makarnayı yemeyi tercih ettiler.
Günlük ihtiyaçları olan ve öğrencilerin vazgeçilmezi olan makarnayı alan öğrenciler ise eğitimcileri gibi kapalı mekanlarda yemek yemektense aldıkları tabakları ile dışarı çıkarak makarnalarını dışarıda yemeyi tercih ettiler.
Makarna yenilmesi sırasında görüntü çekildiğini anlayan Trakya Üniversitesi Rektörü Prf.Dr.Enver Duran ise kendisinin görüntüsünün alınmasından rahatsızlık duyarak makarna yemeyi yarıda kesti. 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30