banner78
banner25

Sondaj çalışmaları başladı!
 Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, ‘Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Projesi’ kapsamında sondaj çalışmalarına başladı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’nin kanalizasyon sisteminin çok eski olduğunu her fırsatta dile getirerek, Edirne’nin bu sorununu en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtiyordu. Başkan Recep Gürkan, belediye başkanlığı görevinde bir yılı doldurmadan kentin en önemli sorunlarından biri olan kanalizasyon ve yağmur suyu toplama kanallarını yenileme çalışmasını başlattı.

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Projesi’nin 2. Etabı olan B etabı kapsamında Başer Mühendislik Firması’nın alt yükleyici firma olmasıyla sondaj çalışmalarına 13 Mart 2015 tarihinde başlanmıştır. Kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesinin geçeceği üzerinde toplam 67 araştırma çukuru ve 11 adet sondaj kuyusu açılarak olup, hava koşullarına bağlı olarak 10 gün içerisinde sondaj çalışmaları tamamlanacaktır.” denildi.

İller Bankası ve Edirne Belediyesi teknik ekipleri tarafından ön çalışmaların tamamladığı ve ilk sondaj kuyusu Fırınlarsırtı Mevkii karşısında açılmaya başlandığı bilgisi edinildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30