banner137
banner25

Şehidin eşi acıya dayanamadı!
Şehit Polis memuru Gökmen Şimşek’in adı Edirne’de bir caddeye verildi.Edirne Belediye başkanı Hamdi Sedefçi’ye gelen talep doğrultusunda şehit evlatlarının bir caddeye verilmesini isten acılı aile alınan Meclis kararı sonarsında çocuklarının adının ölümsüzleşmesini sağladı.10 Nisan Polis günü nedeniyle düzenlenen törenler sonrasında Edirne Valisi Gökhan Sözer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’ın da katıldığı bir törenle şehit polis memurunun adı Fatih Mahallesi Polis lojmanları çevresinde bulunan 17 nci caddeye verildi.Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi “hepimiz bu şehidimizin son şehidimiz olmasını diliyoruz” diyerek “İnşallah bir polis veya asker kardeşimiz, evladımız şehit olmaz. Ülkemizin birlik ve beraberliği için onurla, şerefle tüm insanlarımız çaba sarf ediyor ve şehitte olabiliyor.Umarım bu son olur”dedi.Konuşmanın ardından şehidin adının yazdığı tabelanın açılışı yapıldı.
Tabelada ismin görünmesi ile duygulu anlar yaşadığı görülen şehidin eşi Ece Yalçınbaş göz yaşlarına hakim olamadı.
Gökmen Şimşek’in işitme engelli olan anne ve babası ise duygu ve düşüncelerini anlatırken gelinleri Ece Yalçınbaş bir anda yere yığıldı ve baygınlık geçirdi.Sinir krizi geçirdiği belirtilen Yalçınbaş yakında bulunan evlerine bayan polis memurunu yardımı ile götürüldü.
Şehit polis memuru Gökmen Şimşek Şırnak ili Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevliyken 11.05.2011 tarihinde saat: 21.35'de polis evi arkasında devriye görevi yaptığı sırada terör örgütü mensuplarınca yapılan hain saldırı sonucu şehit olmuştu.Nişanlısı Ece Yalçınbaş ile evlilik hazırlıklarını yaptığı ve 14 mayıs tarihinde evlenecekleri bilinen şehit polis memuru düğününe 3 gün kala şehit olmuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30